2777
2789
عنوان

کیا مشهدن

102 بازدید | 13 پست

تو تاپیک اخرم مشکلمو گفتم

بازم میگم من دوازده هفته هستم از اولشم خونریزی داشتم تا متوجه شدم جفتم یک سمتش کنده شده خونریزی داره و هماتومم دارم و جفتمم سر راهی و پایینه

و بازم باید استراحت مطلق باشم حتی گفت ایزی لایف ببند😢نباید بشینی و من تو این دوماه داغون شدم ب اندازه کافی الانم باید باز خیلی سحت تراز قبل مراقبت کنم

ازتون میخوام رفتید حرم منو یاد کنید از امام رضا بخواین بچم بمونه برام به مرادم برسم صحیح سالم باشه ابن مشکل جفتمم حل بشه😭دکتر گفت احتمال سقط هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور عزیزم ایشالا چیزی نمیشه دعا میکنم برات🙏❤️

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

سلام عزیزم نترس همه چی رو بسپار به خدا هر چی بترسی بدتره بدون اگه بچت روزی خور این دنیا باشه هیییچ چیزی نمیتونه براش مشکل ایجاد کنه دکتر اصلی خداست برات دعا میکنم انشاالله درست میشه امام رضا رو به مادرشون حضرت زهرا قسم بده انشاالله حاجت روا میشی