2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 109 پست

سیاست#  

خیلی از اقایون ک شب بعد از ی روز کاری ب خونه برمیگردن دنبال صلح و‌ارامش هستن و دلشون میخاد استراحت کنن ولی خانمایی ک روزشون رو‌توی خونه بودن یا از همسرشون دور بودن مشتاق ب صحبت کردن هستن...

💓معمولا این تفاوت نظر باعث رنجش خانم ها میشه،چون حس میکنن همسرشون بی تفاوته و براشون وقت نمیزاره یا باعث میشه اقا گوش کنه ب صحبت ها ولی با یه حس مجبور بودن!!!

💜پیشنهاد اینه ک باهم برای زمان صحبت کردن برنامه ریزی کنید💜

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاست_داشته_باش#

به آقاتون افتخار کنید

👈 حداقل روزی یکبار به شوهرتون بگید از اینکه تو همسرم هستی خوشحالم به خودم میبالم افتخار میکنم مرد هرکار خوبی که کرد بهش بگین تو فوق العاده هستی.

نه اینکه برین به بچه هاتون بگین تو هم مثل بابات هیچی نمیشی .

مرد باید مورد قدر دانی قرار بگیره به فرزندتون بگین من میدونم توهم مثل بابات روزی مرد بزرگی میشی حتی اگه سخته حداقل روزی یک بار به مردتون بگین بهش افتخار میکنید.

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

#سیاست

💞اگه میخواین شوهرتون به درخواستتون جواب مثبت بده, (لطفا و اگه ممکنه)

👌رو از اول جمله درخواستیتون حذف نکنید

سیاست_های_زنانه#

🔵روش تحریک کردن همسر به منت کشی در زمان قهر 😉

❤️یه عطر خاص و تحریک کننده جنسی باب میل و سلیقهء همسرتون بگیرین،فقط موقع رابطه ازش استفاده کنید،

🔵طوری که بوی اون همسرتونون رو یاد رابطه جنسی بندازه

🔵بعد وقتایی که با هم حسابی قهرین،خوب به خودتون برسین اونو بزنید و هی جلوش رژه برید،با بی تفاوتی کامل😏😄😉
بعد تاثیرشو ببینید.😄👌

سیاست_داشته_باش#  

آتو.ندهیم.دست.کسی😒#  

🔵اگر احیانا بگو مگویی با خانواده همسرتون پیش اومد به هیچ عنوان سریع عصبانی ننشد،داد نزنید، اینجوری خیلی راحت می تونن عصبانیتتون رو بهونه کنن و برای دیگران تعریف کنن و حق رو به خودشون بدن.

برای دیگران تعریف می کنن که "احترام بزرگتر، کوچکتری نمی دونه و...." آتو دستشون ندین. 

با آرامش جواب بدین یا محل رو ترک کنین.

عکس العمل مناسب....

سیاست.داشته.باشید#  

🔵گله ها و ناراحتيهاي خودتونو  با متانت و نرمي با شوهرتون در میون بزارید:👇👇

❌موقع ناراحتي گله هاتونو اظهار نكنيد.تحمل كنيد تا وقتي شما و شوهرتون در آرامش روحي  وخيال هستيد اونوقت شكايت خودتونو بگید

❌اينكه تنها باشيد فقط شما و شوهرتون

❌اينكه لحن حرف زدن شما تند نباشه و بوي تحكم وبرتري جويي نده

❌اينكه طريقه گفتن شما طوري باشه كه واقعا يكراست برید سر اصل مطلب و ساعتها مقدمه چيني  نكنيد و رنجش خودتونو ب شوهرتون بفهمونید.

مثلا بگید:"من از اين كه تو فلان حرف رو پيش خانوادت به من زدي رنجيده خاطر شدم." و در ادامه بگید" چه خوب بود كه  اگر هم حرفي داري وقتي تنها هستيم به خودم بگي" وامثال اینا

❌ اينكه عاقل و متين و منطقي باشيد

#سیاست‍ 

او_را_همانگونه_که_هست_بخواه#  

❤️🍃همسرتو با تموم نقص‌ هاش قبول کن!

پیش از ازدواج باید اونو به طور دقیق زیر ذره بین میزاشتین و رصدش میکردین! حالا که دیگ ازدواج کردید،چشم و گوش هاتونو ببندید و دست از ازریابی کردن بردارید.

انتقاد و سرزنش شما بی فایده اس

بپذیرید که دیگ زمان درست کردن همسرتون تموم شده چه بخواین و چه نخواین با اصرار به تغییر و اصلاح،نه تنها  راه به جایی نمی برید بلکه از ترکستان هم سر میارید😜

سیاست#  

یکی از کارهایی که خانم های با سیاست،برای اینکه شوهرش رو توی مشتشون داشته باشن

👈اینکه در حالت عادی طناز،متبسم و با انرژی باشن💜

سیاست#  

وقتی ازدواج میکنید تنها کسی که بدرد شما میخوره همسرتونه؛

پس اگر میگه با فلان دوستت رفت و آمد نکن من خوشم نمیاد حتی اگر دلیل درستی هم نداشت به نظرش احترام بزارید!

سیاست_داشته_باش#  

شک به همسر و کنترل همسر 👺 

عزیزان دل

این نکته رو فراموش نکنید که اگر همسر شما قصد داشته باشه رابطه ای خارج از عرف داشته باشه،با چک کردن گوشی و زیر نظر گرفتن ایشون و اضطراب و... نمیتونید جلوش رو بگیرید

👌تنها عامل بازدارنده

استحکام روابط شماست

چه جنسی

چه عاطفی

و در کنارش تاکید ب اهمیت وفاداری حتی در فضای مجازی در زندگی زناشویی طی گفتمانهای روزانه

❌یادتون نره

قرار نیست خط و نشون بکشیم😉

قراره تاکید کنیم بر ارزشمندی وفاداری و اسیب بی وفایی

پس

در گفتمان های روزمره

اولا:

تاکید میکنیم بر عشق به همسر و آرامشی که در کنارش داریم

دوما:

تاکید میکنیم به این که بابت ارامشی که در زندگی داریم خوشحالیم

سوما:

تاکید میکنیم که مردان و زنان بی اصالت در زندگی به روابطشون پایبند نیستن و از همه بیشتر به خودشون اسیب میزنن

در کنارش

تاکید کنیم که خوشحالیم همسر قابل اعتمادی داریم

و در کنارش یاداوری این که حتی یک خطا میتونه اعتماد رو تخریب و برای همیشه ازبین ببره

توجه کنید

این پروسه حرف های همیشگی شما نیست

این یک سیر پیشگیرانه هس که میتونید در روابط روزمره، اجراش کنید

قرار نيست همه این دیالوگا روزانه رد و بدل بشه

بلکه قراره به مرور ارزش سازی بشه

سیاست.داشته.باشید#  

خانما؛لطفا از گفتن این کلمات به همسرتون به شدت پرهیز کنید....!

👈 چقدر خسیسی....!

👈 همه شوهر کردن،منم شوهر کردم...!

👈 جای تاسفه که چنین پدر و مادری داری!

👈 اگر برام فلان چیز رو نخری،قهر می‌کنم...!

👈 کاش به خواستگار قبلیم جواب مثبت میدادم!

👈 اگر فلان کار رو انجام ندی،مهریه‌ام رو اجرا میذارم...!

❎ این کلمات اعتماد به نفس و اقتدار مردانه همسرتونو ازش میگیره

سیاست.داشته.باشید#  

اغلب مردا دوس دارن از اونا قدردانی بشه

تشکر کردن یعنی قدرشناسی و قدر شناسی روح مرد رو تا اسمووووناااا میبره 

وقتی مرد کار ویژه ای انجام میده یا حتی ی کار ساده و معمولی رو ب پایان میرسونه تا زندگی برای شما راحت تر بشه لازمه ک ازش تشکر کنی🙏🏻

حتی اگ اون کار در حد خالی کردن سطل زباله،پرکردن باک ماشین یا نگهداری بچه ها...

حرف شما متین ،ولی من تعجب میکنم از استاد شما که معیار تقسیم بندی بین ادم ها رو از روی اندامشون قرار ...

خوب مردا عاشق ظاهر خانمهاند ما خودمون اگه اندام و‌قیلفمون زشت باشه خودمون حساسیم و بدمون میاد دوست نداریم مردها هم دوست ندارند .حقیقتو نمیشه عوض کرد