2777
2789
عنوان

سرگیجه و بالارفتن فشارخون

7336 بازدید | 17 پست

سلام بچها 

من مامانم یه چند ماهی هست سرگیجه میگیره چندبار دکتر رفته و نوار مغز گرفته گفتن مشکلی نداره فشار گوشش بالاست و دارو گرفته ولی تا الان هنوز کاملا خوب نشده، تازگیا سرش سنگین میشه  و فشارشم میره بالا 

دیگه نمیدونم چه دکتری باید بره شما اگه همجین تجربه ای دارید لطفا کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم و مامانم اینجوری بودیم ...چربی خون داریم ..

یه مدت سبک بخوره بعد غذام کمی آبلیمو یا آب نارنج ...شوید و تخم شوید استفادع کنید 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من داشتم خوردن نمک رو محدود کردم خوب شدم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
فشارگوش چیه؟منظورت فشارخونه

نه یه مابعی داخل گوش هست واسه تعادل بدن و سرگیجه س فشارش که بره بالا باعث سرگبجه و عدم تعادل مبشه .منم دارم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
به شماهم گفتن فشار گوشت بالاست؟

اره گلم منشا همه سرگیجه ها از فشار بالای گوش داخلیه

فشار گوش میانی

باید عفونتش رفع بشه اگه داره ...خیلی کم کار کنه عصبی نشه سرشو پایین نندازه زیاد ...خیلی آروم دراز بکشه و بلند شه و غلت بخوره تکونای تند بدترش میکنه ....خیلی دیگه شدید باشه عمل داره فک میکنم .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

عزیزم این صحبتهایی که اینجا میشه اکثرا مربوط به شرایط متفاوتی هست و نمی تونی نتیجه گیری درستی از تجربیات سایرین داشته باشی چون بیمار با بیمار فرق می کنه و شرایط هر کسی متفاوته

همونطور ک گفتم قبل از هر چیزی برید متخصص قلب یا فوق تخصص کلیه و فشار خون

اول باید فشار خون بالا کنترل بشه که خیلی خطرناکه اگه کنترل نشه. بعد از اون اگه باز هم مشکل سرگیجه برطرف نشد پیگیر موارد بعدی باشید اما گام اول کنترل فشار خون هست.