2777
2789
عنوان

کادو چی ببریم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست
مثل زنداداش منی ،چندسال پیش یکی براش ۲۵۰برد،اون پنجاه پس داد

عشقم ما یه تومن برا بچه میدیم و شیرینی میبریم،برا خونش میخوام ۵۰۰ هزینه کنم،چون حقی به گردنم نداره اونا خونم اومدن کادو نیاوردن🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا چون نقدی زیاد دادن. اگه میخوای کمتر هزینه کنی وسیله بگیر. یه ظرف و ظروف خوشگلی چیزی واسه خونه ب ...

خواهر الان نقدی بدی به صرفه تره انقد گرونیه ظرف زیر یه تومن اصلا نیس چیزی که آدم روش بشه ببره،همون پوله ارزشش بیشتره،تازه شاید یه چیز بگیری طرف اصلا نپسنده

یه کاپشن پسرونه نو دارم مال سیسمونیه پسرم بوده استفاده نشده،همونو ببرم؟ با یه تومن پول و شیربنی؟😁

ببین مدلش قدیمی نشده

یا چیزیش نشده.اگه سالم و خوشکل هست اره چه عیبی داره

ولی اگه معلومه نه،واسه شخصیت خود آدم خوب نیست.اونو بنیت سلامتی بچت کادو بده به نیازمند

و مثل جاری من برا بچه دومش دستمزد طلا بردم سال 96...برا بچه اول من سال 98پونصد پول داد .

😂😂😂من متنفرم از کسیکه حق و پس نده ما اونجوری نیستیم شوهرم میگه یه تومن کمه برا بچه بیشتر بدیم گفتم کلا دوماه پیش بوده یه تومن دادن،ماهم یه تومن بدیم با شیرینی،۵۰۰ برا خونش کادو بگیریم چون اونا اومدن خونم کادو نگرفته بودن که

دیگه اونم خودش حامله بود میدونست عوض داره،منم وقتی حامله بودم خودم دیدن بچه میرفتم زیاد میدادم

اونم حامله بود خب 

من زایمان کردم اون ۷ماه بود 

تازه اون یکی زن همکارشوهرم ۲ماه بود اونم ۱۰۰داد 

ولی من هرجا برم حتی غریبه باشه و بدونم حتی شاید برنگردونن ۲۰۰رو حداقل میدم

اها وای هی با خودم میگفتم خیلی بد میشه کهههه اره عزیزم اینطوری بهتره، بذارید هر چی میخوان بگیرن

شوهرم هی میگه کادو گفتم ممکنه چیزی بگیریم مورد پسندش نباشه پوله رو بیشتر میذاریم در عوض 

ببین مدلش قدیمی نشده یا چیزیش نشده.اگه سالم و خوشکل هست اره چه عیبی داره ولی اگه معلومه نه،واسه شخ ...

کاپشنه کاملا نوعه شیکه  هنوزم تو بازار هست ازین سرهمی پاپوش داراست ،نمیدونم والا موندم چیکار کنم،الان دست و بالمونم خالیه

شوهرم هی میگه کادو گفتم ممکنه چیزی بگیریم مورد پسندش نباشه پوله رو بیشتر میذاریم در عوض 

اره دقیقا

بعد چون نینی کوچولو دارن شما یه چیزی بگیرید شاید داشته باشه بچشون

یا حتی برای خونشون هم همینطور

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
اونم حامله بود خب  من زایمان کردم اون ۷ماه بود  تازه اون یکی زن همکارشوهرم ۲ماه بود اونم ...

خب چه بهتر شماهم همونقدر میدی دیگه،من اتفاقا دوس دارم کم بدن،اون لحظه که میدن خرج میشه آخرسر پس دادنش مشکله🤦🏻‍♀️الان ما خودمون دستمون خالیه باید کلی ام هزینه کنیم🤦🏻‍♀️بعد با اینا رو در بایسی هم داریم بخاطر همین زیاد دادن،مادرشوهر خودم میلیادرن ۵۰۰تومن پول داد به نوه اش😑😑😑😑

خب چه بهتر شماهم همونقدر میدی دیگه،من اتفاقا دوس دارم کم بدن،اون لحظه که میدن خرج میشه آخرسر پس دادن ...

اره اینم هست ولی من دوست دارم زیاد بدن

مادرشوهر من اصلا نداد هیچی 😐 

خواهر شوهر برادرشوهرا هم۱۰۰🤣

اره اینم هست ولی من دوست دارم زیاد بدن مادرشوهر من اصلا نداد هیچی 😐  خواهر شوهر برادرشوهرا ه ...

ای بابا حتما رسمشون اینجوریه ما الان برا غریبه که به قول شما پس نده ۲۰۰ میدیم،برا فامیل بیشتر مثلا آبجیمم یه تومن داد،۱۰۰ تومن واقعا پول یه دست لباسم نمیشه