2777
2789
عنوان

کادو چی ببریم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونا چون نقدی زیاد دادن. اگه میخوای کمتر هزینه کنی وسیله بگیر. یه ظرف و ظروف خوشگلی چیزی واسه خونه بگیر. یه اسباب‌بازی یا لباس شیک واسه بچه. یه جعبه شیرینی هم بخر برو

عزیزم فقط برای خونه 500 تومن یا هم برای بچه و هم خونه 500 تومن اگر دومیه که باید بگم بی انصافیه یه ...

😂😂😂نه بابا زشته نمیشه که برا بچه کمتر از یه تومن بدیم،باید برا خونش کادو جدا بگیریم من میگم فقط شیرینی بگیریم یک و پونصد هم بذاریم تو پاکت دیگه چیزی نخریم برا خونش

بله،میشه ماهم برا بچه همون یه تومنو بدیم،برا خونشون چی بگیریم؟

یه آویز کوچیک در حد یه تومن اگه فرزندشون دختره بگیر آویز طلا کودکانه.....یه طرف کریستال شیک برا خونشون...با یه شاخه گل نقره که توو شهر ما که تبریز هست خیلی باب هست ببرن

خب اون یه تومن داده تو پونصد میخوای بدی من باشم یک و پونصد میدم🙄

ای بابا اشتباه شده😁ما یه تومن بچه رو میبریم،شیرینی هم میگیریم،۵۰۰تومن برا خونش میگم....گفتم بنظرتون ۵۰۰رو هم بذاریم رو پول بچه ۱و۵۰۰بدیم یا کادو جدا بگیریم

😂😂😂نه بابا زشته نمیشه که برا بچه کمتر از یه تومن بدیم،باید برا خونش کادو جدا بگیریم من میگم فقط ش ...

اها وای هی با خودم میگفتم خیلی بد میشه کهههه

اره عزیزم اینطوری بهتره، بذارید هر چی میخوان بگیرن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
یه تومنو که باید بدی دیگه عزیزم.واسه بچه یه تومنو بده هرجوره و یه گلدون گلم واسه خونشون ببر

صد درصد یه تومنو میدیم تازه شوهرم میگه یه تومن کمه بیشتر بدیم گفتم بابا دوماه پیش بوده عب نداره،شیرینی هم میگیریم،برا خونشون چی بگیریم

یه تومن برا بچش میبریم ،۵۰۰ برا خونش میگم 😁حداقل ۲۰۰تومنم باید شیرینی بگیریم میشه ۱و۷۰۰😁

به نظرم همون۱۵۰۰نقدی بذارین بایک جعبه شیرینی خوبه....یا ۱۵۰۰سکه پارسیان بگیرین باشیرینی

خدایا بی نهایت شکرت