2777
2789
عنوان

کادو چی ببریم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست
ای بابا حتما رسمشون اینجوریه ما الان برا غریبه که به قول شما پس نده ۲۰۰ میدیم،برا فامیل بیشتر مثلا آ ...

ازبس خسیسن ماهم بخدا رومون نمیشه زیر ۲۰۰بدیم 

تولدم گرفتم بازم۱۰۰دادن 

کلی خرج کردم نصف پولی که خرج کردمم نشد

ازبس خسیسن ماهم بخدا رومون نمیشه زیر ۲۰۰بدیم  تولدم گرفتم بازم۱۰۰دادن  کلی خرج کردم نصف ...

😤😤😤مادر شوهر منم به شدت خسیس و به شدت پولدارن،بچه اولم هیچچچچی نداد،تولد یکسالگیش اومدن بازم هیچی نداد،گفت دیر گفتی میخواستم براش یه دست لباس بخرم وقت نشده حالا از چند روز قبل خونشون بودیم بهش گفتم چند روز دیگه تولدشه،بعدشم دیگه نگرفت انگار نمیشد بعدن بگیره.....گذشت تا هی با من دعوا میکرد که تو احترام نمیذاری و فلان و توقعات بیجا،منم گفتم نکه تو خیلی سرت میشه برای اولین نوه ات هیچی نگرفتی،دیدم چند روز بعدش پدرشوهرم رفت یه دوچرخه براش گرفت دونیم😂برا دخترم دیگه سنگ تموم گذاشت ۵۰۰داد،مامانم اینا بااینکه وضعشون خوب نیس النگو گرفته بودن بعد مادرشوهرم روشو میکرد اونور به روی خودش نمیاورد انگار نه انگار مامانم النگو خریده هیچ تشکری نکرد😤😤😤اون دیگه برا نوه اش بود سنگ تموم گذاشت برا فامیلاشون همون ۱۰۰تومنم به زور میده در حالیکه روزی یه میلیون فقط خرج خورد و خوراکشونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😤😤😤مادر شوهر منم به شدت خسیس و به شدت پولدارن،بچه اولم هیچچچچی نداد،تولد یکسالگیش اومدن بازم هیچی ...

اینم همینجوریه 

اصلا یه هزار تومن پول نداد به بچه 

به شوهرم گفتم که من توقع داشتم پول نمیخواستم حداقل یه دست لباس برای بچه میخرید 

فکرکنم بهش گفته بود نمیدونم ولی تولدش ۲۰۰داد😐 

بابای منم که کلا سیسمونیو خرید ۵تومنم پول داد 

تولد پارسالم۲تومن داد امسالم۳تومن

ای بابا اشتباه شده😁ما یه تومن بچه رو میبریم،شیرینی هم میگیریم،۵۰۰تومن برا خونش میگم....گفتم بنظرتون ...

اها اره اونجوری خوبه خخخخخ.چقد بده انقد زیاد پول بذارن مجبوری جبران کنی

صد درصد یه تومنو میدیم تازه شوهرم میگه یه تومن کمه بیشتر بدیم گفتم بابا دوماه پیش بوده عب نداره،شیری ...

همون گلدون گل کافیه واسه خونشون بنظرم عزیزم.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

آخه دوتا جعبه شیرینی به چه دردشون میخوره دونفر آدم😑پول بدیم بهتر نیس؟ مثلا یک و پونصد پول و یه جعبه ...

عالیه دمت گرم دیگ بیشتر از اینم شورش در میاد ولی حتمابگو ک این شیرینی خونتون و نی نی تونه

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎