2777
2789
سلام شرمنده یعنی الان من ماه پیش ۲۰گذاشتم رییس گفت ماه بعد بهت ۲۰بهت وام میده پول خودم وام میشه ۴۰.. ...

نه همون بیست تومن. من پرسیدم گفتن باید شش ماه بخوابونی پول رو تا امتیاز بشه بعد از شش ماه هفتاد در صد دولت وام میدن با دوتا ضامن کارمند.    پول خودتم می تونی برداری.  اگر نه ضامن نداری پولت می مونه بعنوان ضمانت فقط وام رو می تونی برداشت کنی بدرد نمی خورد نگرفتم

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شرمنده یعنی الان من ماه پیش ۲۰گذاشتم رییس گفت ماه بعد بهت ۲۰بهت وام میده پول خودم وام میشه ۴۰.. ...

اگه مسدودش کنه میشه ۴۰ و باید قسط ۴۰ بریزی و در اخر ۲۰ تومن خودتم تا تسویه حساب چیزی بود ک داخل سایت شنیدم مگرنه وام نگرفتم

مامان دوتا فرشته 😍

نه همون بیست تومن. من پرسیدم گفتن باید شش ماه بخوابونی پول رو تا امتیاز بشه بعد از شش ماه هفتاد در ص ...

۲۰ تومن دوتا ضامن میخاد 😏قبلا ۵۰ یه ضامن بود ۱۰۰ دوتا

مامان دوتا فرشته 😍

من با فیش و مدرک فنی وام گرفتم  بله من شاغلم

شما امتیاز خریدی یعنی خودتون سپرده نذاشتی.   بعد چقدر طول کشید وام ریختن.  ببخشید سوال میکنم مرسی ازت.     

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
دفتر وام امتیاز واگذار میکنه البته ی جای معتبر  سپرده باید پول بزاری  من خودم از دفتر وا ...

برای وام دفتر گرفتن کجا رفتین چکار باید کنیم بانک هم در جریان هست که امتیاز خریدین؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
من سپرده گذاشتم صد میلیون دو ساله شما گرفتی چه جوری ضامن چی بردی. شما شاغلی میگن باید شاغل باشی  ...

هیچ ضمانی نبردم فقط شاغل بودن نه فیش حقوقی نه چیزی خب همون پولت ضمانت میشه من گفتم وامو دارم صحبت میکنم از پیش خودم نمیگم