2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخایی از دفتر وام بگیری یا سپرده بزاری ؟

دویست میلیون شهریور گذاشتم گفته صد میلیون عید می‌دیم.  خاستم. بدونم چه جوریه 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
عع بانک تجارت میزاشتی هر مبلغی باشه ۸۰درصدش وام میده درجا

همونم باید شش ماه پولت بمونه اونکه درجا میده  همون پول خودت مسدود می‌کنه نگه  میدارم بعنوان ضمانت وگرنه باید شش ماه بذاری بعد ضامن دوتا سه تا ببری وام بده

همونم باید شش ماه پولت بمونه اونکه درجا میده  همون پول خودت مسدود می‌کنه نگه  میدارم بعنوا ...

نه برای من نه ضامن خواست نه چیزی ضامن همون پولت ۲۰۰میژاری ۱۶۰وام میده از ۲۰۰تومنتم ۴درصد سود میده واکنش ۴درصده باورت میشه؟؟

دفتر وام امتیاز واگذار میکنه البته ی جای معتبر  سپرده باید پول بزاری  من خودم از دفتر وا ...

من سپرده گذاشتم صد میلیون دو ساله شما گرفتی چه جوری ضامن چی بردی. شما شاغلی میگن باید شاغل باشی 

همونم باید شش ماه پولت بمونه اونکه درجا میده  همون پول خودت مسدود می‌کنه نگه  میدارم بعنوا ...

سلام شرمنده یعنی الان من ماه پیش ۲۰گذاشتم رییس گفت ماه بعد بهت ۲۰بهت وام میده پول خودم وام میشه ۴۰...یعنی من باید قسط ۴۰رو واریز کنم.یا ۲۰تومنی که بهم میده

نه برای من نه ضامن خواست نه چیزی ضامن همون پولت ۲۰۰میژاری ۱۶۰وام میده از ۲۰۰تومنتم ۴درصد سود میده وا ...

خب همون پول رو مسدود می‌کنه نگه میداره. اونجوری نمیخام چون پول خودمو هم میخام برداشت کنم

نه برای من نه ضامن خواست نه چیزی ضامن همون پولت ۲۰۰میژاری ۱۶۰وام میده از ۲۰۰تومنتم ۴درصد سود میده وا ...

پس چطوره میگن اگه ۵۰ بزاری مسدودش کنن بعد ۱۰۰بهت میدن

مامان دوتا فرشته 😍