2777
2789
عنوان

چند روزه میشه دو سه کیلو چاق شد؟

694 بازدید | 23 پست

خیلی لاغر شدم😵‍💫😵‍💫

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندکیلویی قدت چنده

وزنم رو چند روزه اندازه نگرفتم ۵۹ بودم  ولی مطمئنم کم شدم خیلی، قدم ۱۷۰

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

یک هفته . من در یک هفته میتونم تا چند کیلو چاق شم . 

خب میشه بگی چیا بخورم چاق شم

خب میشه بگی چیا بخورم چاق شم

برنج نون نوشابه سیب زمینی آبپز پیتزا ماکارونی با سس 

و‌..... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من خودم دوماه ۱ کیلو اضافه میکنم ... و خیلی لاغر شدم . هر چی میخورم می‌ره از روده خارج😐

من اصلا چیزی نمی‌خورم تا بخواد خارج شه😐

اهان پس توام مثل من سخت چاق میشی الان میگم چی بخوری

آره خیلی

یه قاشق کم میخورم لاغر میشم در عوض

بستگی به اندازه خورد و خوراکت داره روزی دوتا نون خالی بخور  نون خیلیییی چاق میکنه

نون که بدمزه ست 😵‍💫

آره خیلی یه قاشق کم میخورم لاغر میشم در عوض

غذاتو تو وعده ها ک کم میخوری ب وعده های بیشتر تبدیل کن مثلا تو‌ک غذات کمه بعد ناهار بازم برو بخور ک معدت کم کم جاباز کنه من انقد معدم کوچیک شده بود ۳روز فقط یه نصف خرما خورده بودم