2777
2789

کنکوری های پارسال لطفا فقط جواب بدید

بهترین موسسه کنکور تجربی برای قبولی پزشکی کدومه؟

کارنامه خرد یا کلاسینو یا تاملند یا حرف آخر ؟
فقط کسایی که رفتید نظر بدید
توی بهترین موسسه کنکور تجربی توی هر درس کدوم دبیرها بهترن؟
دی وی دی بهتره یا کلاس کنکور آنلاین؟
تجربه هاتون رو لطفا بزارید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دی وی دی خوب نیست
رفع اشکال نداره و اکثرا فیلمها قدیمی هستند
برو کلاس آنلاین که هم حس و حال کلاس داشته باشه هم مستقیم با استاد در ارتباط باشی
من پارسال کارنامه خرد رفتم واقعا بهترین موسسه کنکور تجربی هست

دی وی دی ؟؟؟؟ مگه دوران عهد عتیقه؟
کلاس آنلاین برو با بهترین استاد ها

من فیزیک رو با باباخانی داشتم توی خرد عالی بود
میتونی هر درس رو با یک نفر که خوشت میاد ببینی
برای انتخاب به بهترین موسسه کنکور تجربی نگاه نکن به اسم استاد ها نگاه کن و نمونه تدریس ببین ازشون

تجربه  کلاسینو  و قلمچی رو داشتم
هردو فاجعه هستند از یک متریشون هم رد نشو
به جای بهترین موسسه کنکور تجربی کاشکی میپرسیدی بدترین موسسه کنکور تجربی!!! بهتر راهنماییت میکردم

1- توی بهترین موسسه کنکور تجربی معلمها باید درجه یک باشند اسم معلمها را بپرس و فیلمهاشون رو ببین

2-توی بهترین موسسه کنکور تجربی کلاسها باید بدون قطع و وصلی باشه.برگزاری کلاسها توی ادوبی کانکت و اسکای روم خوب نیست مواظب باش توی محیطهای پر قطع و وصلی نباشه

1- توی بهترین موسسه کنکور تجربی معلمها باید درجه یک باشند اسم معلمها را بپرس و فیلمهاشون رو ببین 2- ...

3- توی بهترین موسسه کنکور تجربی کلاسها باید امکان بازپخش داشته باشن تا بتونی هرجایی رو نفهمیدی دوباره ببینی یا غایب بودی کلاس از دستت نره اینها رو بپرس ازشون قبل ثبت نام

4-در  بهترین موسسه کنکور تجربی ببین مدیران موسسه کیا هستن؟ خوش قول هستند یا وسط دوره قال میزارنت!!

3- توی بهترین موسسه کنکور تجربی کلاسها باید امکان بازپخش داشته باشن تا بتونی هرجایی رو نفهمیدی دوبار ...

5- در بهترین موسسه کنکور تجربی نتایج قبولی ها واقعی هست حتما دیدی که این چند سال به نفر اول کنکور پول میدن که الکی مصاحبه کنه بگه توی فلان موسسه بوده.. پارسال گند این موضوع دراومد  نفر اول از 10تا موسسه پول گرفته بود و الکی گفته بود توی همشون بوده(آخه نمیشه طرف 10 جا بوده باشه که!!!) خلاصه مواظب باش
6-در بهترین موسسه کنکور تجربی یکبار ازت پول میگیرن و تمام اما بعضی موسسات برای آموزش جدا میگیرن بعد وسط سال برای نکته و تست جدا میگیرن و آخرسال هم برای همایش جدا میگیرن مواظب این کلک موسسات هم باش

5- در بهترین موسسه کنکور تجربی نتایج قبولی ها واقعی هست حتما دیدی که این چند سال به نفر اول کنکور پ ...

7-در بهترین موسسه کنکور تجربی کتابهاشون رو به زور نمیفروشن و نمی اندازند به دانش آموز بدبخت.بعضی موسسه کنکور تجربی اول یک شهریه کم میگیرن و دون میپاشن اما بعدا مجبورتون میکنند که کتابهای به درد نخور معلمهاشون رو به زور بخرید
8-توو  بهترین موسسه کنکور تجربی بعد از ثبت نام به تلفن ها جواب میدن و پشتیبانی خوبه،اما بعضی موسسات بعد از گرفتن پول،دیگه از پاسخگویی خبری نیست و جواب سلام رو هم نمیدن خلاصه مواظب باش

کارنامه خرد خوبه
تصویر استادها بزرگه مثل فیلم سینمایی هست.دبیرها همه خوب بودن راضی بودم
به نظرم بهترین موسسه کنکور تجربی و ریاضی هست مخصوصا پشتیبانیشون فوق العاده است

7- در  بهترین موسسه کنکور تجربی کتابهاشون رو به زور نمیفروشن و نمی اندازند به دانش آموز بدبخت. ...

اینم اضافه کن به قبلی ها

بهترین موسسه کنکور تجربی جزوه معلمها باید واقعا خفن باشه و توی کنکور بیاد نکات جزوه هاشون