از کجا میشه وام گرفت تا حالا چطوری وام گرفتید ؟ گذاشتن طلا و گردش حساب مالی چطوری بهتون وام میدن؟ از روی مدرک فنی حرفه ای چطور وام میدن؟
تروخدا جواب بدید من نیاز دارم بدونم
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا خدا ۲ تومن ؟ 😣😣😣😣اصلا ارزش نداره بری اینقو میارت و میبرت ک دو فقط کرایه بدی
اصلا بری اونجا خندت میگیره شاید ۱۰۰نفر آدم که بیشترشان زن هستن نشستن تو بانک همشون یه کیف تودستشون دودستی چسبیدن که کسی ندزده ازشون در کل حس حقارت به آدم دست میده😂😂😂😐😐
وام ما خیلی بی برکت بود به خاطر گرفتن وام ودیعه مسکن مجبور شدیم اینو تسویه کنیم کلا دوروز الاف بودم تا گرفتمش یه روز دیگه الاف شدم تا ۱۲تومان رو پس بدم😂😂😂
باید بپرسی واسه وام میخام میگن چه حسابی باز کن الان بیشتر حساب جاری بدون دسته چک واسه وامه ۳تومان ۶م ...
مرسی عزیزم
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟