2777
2789
عنوان

وام

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به ازای ۳۰گرم ۲تومان وام ۴دذصد میده به ازای هر ۵۰گرم ده تومان ۱۸دذصد میده

یا خدا ۲ تومن ؟ 😣😣😣😣اصلا ارزش نداره بری اینقو میارت و میبرت ک دو فقط کرایه بدی

مامان دوتا فرشته 😍

یا خدا ۲ تومن ؟ 😣😣😣😣اصلا ارزش نداره بری اینقو میارت و میبرت ک دو فقط کرایه بدی

اصلا بری اونجا خندت میگیره شاید ۱۰۰نفر آدم که بیشترشان زن هستن نشستن تو بانک همشون یه کیف تودستشون دودستی چسبیدن که کسی ندزده ازشون در کل حس حقارت به آدم دست میده😂😂😂😐😐

بازم خودت میدونی 

وام ما خیلی بی برکت بود به خاطر گرفتن وام ودیعه مسکن مجبور شدیم اینو تسویه کنیم کلا دوروز الاف بودم تا گرفتمش یه روز دیگه الاف شدم تا ۱۲تومان رو پس بدم😂😂😂

اصلا بری اونجا خندت میگیره شاید ۱۰۰نفر آدم که بیشترشان زن هستن نشستن تو بانک همشون یه کیف تودستشون د ...

چی بگم اونا بیشتر میزارن امانت مگرنه ارزش نداره 

مامان دوتا فرشته 😍

وام ما خیلی بی برکت بود به خاطر گرفتن وام ودیعه مسکن مجبور شدیم اینو تسویه کنیم کلا دوروز الاف بودم ...

وام دیعه مسکن من بهم دادن گفتن بودجه نداریم 😓😒

مامان دوتا فرشته 😍

نمی ارزه اصلن . من باشم طلاهامو میفروشم میزارم سپرده وام روش میگیرم ن ک این

تو این وضعیت تورمی خیلی ضرر می‌کنی با فروختن طلا.درضمن این واسه زمانیکه مثلا کارت با ۲۰تومان راه میافته و دلت نمیخاد طلا رو بفروشی

باید بپرسی واسه وام میخام میگن چه حسابی باز کن الان بیشتر حساب جاری بدون دسته چک واسه وامه ۳تومان ۶م ...

مرسی عزیزم 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟