2777
2789
عنوان

تولد

24 بازدید | 4 پست

تولدشوهرم نزدیکه چجوری سورپرایزش کنم یه بچع شش ماهه هم دارم 

ایده بدین 

تاحالا باخونواده هانگرفتم اخه شرایط مالی مناسب ندارم کلی باید چیزبخرم کیک و خوراکی وشام تعدادشونم خیلین خدایی 

اینقدریم جمع نمیشه بشه هم خرجا بیشترنمیشه پولی نمیمونه اضافه 

خودم دوس دارم براش عینک بخرم چون نداره خیلیم لازم داره پولشم دارم بخام برم کافه میگن باید ۵۰۰  ۶۰۰ کرایع کنی اون شب ...هرسال توخونم گرفتم پارسال عکسشو دادم طراحی توحعبه کردم یک کلیپم از فامیل وخونواده تهیه کردم تبریک گفته بودن برلش پخش کزدم کلی ذوق کرد 

کارشم طوریه که میره تا یک ظهر 

بازعصرم از سه میره تا ۸ شب 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
چ قشنگ.همون تو خونه بگیرید بچه کوچیکه 

میگم چطوره بیام یک کلیپ درست کنم بااهنگ لایت ازاولای اشناییمون تاعقد عروسی بارداریم دنیااومدن بچه تا یکمم ازگذشته هایادش بیاد 

ازخاطره هامون 

یک کیک کوچیکم بگیرم 

پله های خونه رو گلبرگ وشمع بریزم روشن کنم بیادخونه تاریک باشه یکهو روشن کنه برف شادی بریزم روش 

بچنم توکریربذارم کادوشم پول تزیین شده باشه که باخودش برم عینک بخرم یابخرم ببرمش عوض کنه اگه نخاس ولی کارام سخاه بابچه کوچیک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم چطوره بیام یک کلیپ درست کنم بااهنگ لایت ازاولای اشناییمون تاعقد عروسی بارداریم دنیااومدن بچه تا ...

وااااااااااایییییییییی عالییییییی توخیلی خوبی دختر به به چقد ذوق وسلیقه داری خداحفظت کنه‌دقیقا این چیزی ک گفتی اصله جنس بود همه جوره😄😁🧸🦋💫⚘مبارکهههههه

وااااااااااایییییییییی عالییییییی توخیلی خوبی دختر به به چقد ذوق وسلیقه داری خداحفظت کنه‌دقیقا این چ ...

فدات