2777
2789
عنوان

به همکلاسی هام بی محلی میکنم چون 💔

306 بازدید | 19 پست

من دانشجو هستم بنا به دلایلی نتونستم کاردانی رو تو چهار ترم تموم کنم و پنج ترمه شدم بقیه ی همکلاسیام که چهار ترم کاردانی رو با من بودن الان رفتن کارشناسی و من این ترم با همکلاسی های جدیدم آشنا شدم . راستش همکلاسی های قبلیم یه طوری بودن که نمیتونستم باهاشون ارتباط بگیرم مدام یا نا دیده ام میگرفتن یا بهم توهین میکردن

الان با وجود اینکه دیگه همکلاسی نیستیم من وقتی که تو حیاط دانشگاه یا ساختمون های دانشگاه میبینمشون سرمو میندازم پایین اصلا حتی سلام علیک هم نمیکنم باهاشون اون روز جلوی در دانشگاه با یکی شون چشم تو چشم شدم اما سلام نکردم اونم سلام نکرد به نظرتون دارم کار درستی میکنم؟ آخه قسمت دردناکش اونجاست که دو تا از همکلاسی های هنرستانم هم تو دانشگاه باهام چهار ترم کاردانی رو همکلاسی بودن اما هروقت یکی از بچه ها بهم توهین میکرد یا بحث میکردم باهاش اینا هیچکدوم پشتم در نمیومدن به خاطر همین به اونا هم بی محلی میکنم به نظرتون کارم درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کار درست رو میکنی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

توقع بیجا داری از بقیه و این فقط خودت اذیت میکنهمردم دنبال بدبختی و سو استفاده از همن اونوقت تو انتظ ...

ترم سه بودیم یکی از بچه ها سر یه موضوع چرت و پرت باهام بحث کرد اون دوتا هم عین مترسک فقط وایساده بودم نگام میکردن نمیگفتن بابا یه سال باهم همکلاسی بودیم حداقل پشتش در بیایم تازه اینا بدتر به من محلی میکردن دانشگاه که رفتیم رفتن با یکی دیگه از همکلاسیام اوکی شدن رسماً تو اون کلاس تک و تنها بودم

یعنی با همه هم کلاسی های قدیمیه مشکل داری ؟باهاشون دعوا میکردی ؟رابطه ات با همکلاسی های جدیدت چطوره ...

یه مشت عقده ای بودن اونایی که توهین نمیکردن مسخره ام میکردم مثلا ترم یک من مریض شدم کارم کشید به بیمارستان بعد واسه ژوژمان ها کارام کم بود دقیق یادمه چجوری میخندیدن بهم و مسخره ام میکردن چون مریض شده بودم و نتونستم کارامو کامل واسه پایان ترم انجام بدم اما وقتی با این وجود همه ی درسا رو پاس شدم باسن همه شون سوخت و شروع کردن پشت سرم حرف زدن یا اینکه ترم سه بودیم بعد جلسه اول سر کلاس بودیم یکی از همکلاسی هامون غایب بود هفته بعدش که اومد از من پرسید استاد جلسه پیش چی گفت تا اومدم دهن باز کنم حرف بزنم یهو یکیشون گفت این از حرفای استاد هیچی نفهمید