2777
2789
عنوان

سرماخوردگی و دارو خوردن تو بارداری

1817 بازدید | 11 پست

تو ماه هشت هستم سرماخوردم دکتر بهم قرص آموکسی سیلین و شربت دیفن هیدرامین داده اما میترسم بخورم خیلی خارش گلو و سرفه دارم چیکار کنم بنظرتون؟ ضرر نداره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دکتر با توجه به شرایطت دارو داده ینی خطرناک نیس

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بخور چون همون عفونت واسه بچه ضرره منم نرفتم نرفتم تا دیگه انداخت منو رفتم متخصص گفت اشتباه کردی همین ...

من تو این دوماه ۴_۵ بار سرماخوردم دارو هم تا جایی که تونستم نخوردم خدا بهم رحم کنه پس

هر دفعه هم دکتر رفتم ولی هیچکدوم آنتی بیوتیک ندادن فقط این بار داد بخاطر همین میترسم بخورم

سلام

شما قرصوخوردین؟من سرما خوردم فقط خیلییی سرفه میزذم بستریم کردن بهم انتی بیوتیک زدنو

دگزا

گفتن بچه هیچطورش نمیشه

ولی خودم خیلی نکرانم

برادندونمم چنبار خوردم چرک خشککن بعد کشیدمش 

سلام شما قرصوخوردین؟من سرما خوردم فقط خیلییی سرفه میزذم بستریم کردن بهم انتی بیوتیک زدنو دگزا گفت ...

سلام اره خوردم اما دکترم گفت بهتر بود نمیخوردی انتی بیوتیک مانع وزنگیری جنین میشه