2777
2789
عنوان

کار

91 بازدید | 13 پست

بچه ها کار پشتیبانی تلفنی با حقوق چهار تا پنج تومن وبیمه تمام وقت از ساعت 10تا 18پنجشنبه هام تا 16 ارزش داره برم؟یه بچه سه ساله دارم ومجبورم بزارمش مهد حقوقش خیلی کم نیست نسبت به ساعت کاریش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم حضوریه محل کارش هم تقریبا چهلوپنج دیقه فاصله داره با خونمون

پشت میزی راحتی اگ رفت و امد سختت نیس برو ولی اگ رفت و امد سخته نرو

من شیرازم مهندسم شغلای ک برام هست ۸ساعت کار با ۴ تومن و بیمه 

البته تهران هزینه ها بالاتر 

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
پشت میزی راحتی اگ رفت و امد سختت نیس برو ولی اگ رفت و امد سخته نرو من شیرازم مهندسم شغلای ک برام هس ...

اره خب هزینه های اینجا بالاتره نمیدونم چکار کنم از یه طرف خسته شدم از بیکاری از طرفیم کمه به نظرم حقوقش کارای دیگه معمولای بالای پنج تومنن منم لیسانس معماری دارم

چرا همون کارایی که سراغ داری نمیری

والا من بلد نیستم این حقوقارو 😐🥺

ولی  مامانم تو پشتیبانی کار میکرد یه هفته از ساعت هفت تا پنج صبح باید می‌رفت شرکت یه هفته از ساعت یک ظهر تا ده شب پشت لپتاپ تو خونه بود اضافه کاری بعضی موقاتم پنجشنبه جمعش و میداد اضافه کاری تا بتونه شکم ماهرو سیر کنه حقوقش هفت هشت تومن بود

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره خب هزینه های اینجا بالاتره نمیدونم چکار کنم از یه طرف خسته شدم از بیکاری از طرفیم کمه به نظرم حق ...

تو دیوار سرچ میکنم زنگ میزنم اما قبولم نمیکنن چونک سابقه کار ندارم

دوستم پشتیبان همراه اوله 

بچه کوچیک داره صخبت کرده 

گفتن بهش تو خونه انجام بده

تو خونه سیستم جلوشه راحت انجام میده

صحبت کن بگو بچه داری ببین اجازه میدن ی مدت بری اموزش و بعد تو خونه 

دوستم پشتیبان همراه اوله  بچه کوچیک داره صخبت کرده  گفتن بهش تو خونه انجام بده تو خونه ...

چقدر خوب تو شرایط کارش نوشته بود حضوری ولی بازم میگم اگه قبول کنن خیلی خوبه

والا من بلد نیستم این حقوقارو 😐🥺 ولی  مامانم تو پشتیبانی کار میکرد یه هفته از ساعت هفت تا پن ...

بازم خوب بوده یه هفته خونه بوده باید باهاش صحبت کنم ببینم شرایط اینجوری قبول میکنه

بازم خوب بوده یه هفته خونه بوده باید باهاش صحبت کنم ببینم شرایط اینجوری قبول میکنه

اره اینجوری بهتره چون بچه کوچیکم داری 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨