بچه ها کار پشتیبانی تلفنی با حقوق چهار تا پنج تومن وبیمه تمام وقت از ساعت 10تا 18پنجشنبه هام تا 16 ارزش داره برم؟یه بچه سه ساله دارم ومجبورم بزارمش مهد حقوقش خیلی کم نیست نسبت به ساعت کاریش؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پشت میزی راحتی اگ رفت و امد سختت نیس برو ولی اگ رفت و امد سخته نرو من شیرازم مهندسم شغلای ک برام هس ...
اره خب هزینه های اینجا بالاتره نمیدونم چکار کنم از یه طرف خسته شدم از بیکاری از طرفیم کمه به نظرم حقوقش کارای دیگه معمولای بالای پنج تومنن منم لیسانس معماری دارم
ولی مامانم تو پشتیبانی کار میکرد یه هفته از ساعت هفت تا پنج صبح باید میرفت شرکت یه هفته از ساعت یک ظهر تا ده شب پشت لپتاپ تو خونه بود اضافه کاری بعضی موقاتم پنجشنبه جمعش و میداد اضافه کاری تا بتونه شکم ماهرو سیر کنه حقوقش هفت هشت تومن بود
وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨