2777
2789
عنوان

دیج کالا

90 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

کسی تازگی از دیجییی کالا خرید کرده؟ 

یک ماه اخیر مدام داره مسخره بازی درمیاره اول که ارسال رایگان رو برداشت الان پیغام خطا میاد که امکان ارسال مرسوله به ادرس وجود ندارد! هیچ توضیحی هم نمیده که مشکل کجاست

به دلایل شخصی خرید نمیکنم دیگه 

احترام برای مشتری صفررر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

هزینه ارسالش که خیلی بالاس و جنس ها رو هم اشتباهی میفرسته و خیلی هم بی کیفیت هستن و خط و خش دارن کالاهاش. به نظرم از جای دیگه خرید کنه آدم خیلی بهتره تازه خیلی دیر هم میفرسته بسته رو.

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش خرید کردم.

شاید توی لیست خریدت موردی هست که فروشنده نمیتونه ارسال کنه. مثلا کالاهای سوپر مارکتی فقط برای تهران و قم و یکی دو تا شهر دیگس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
می‌خوام گوشی سفارش بدم ولی میترسم سرم کلاه بزارن  جدیداً پشت سرشون حرف و حدیث زیاده

اصلا ریسک نکن که کالای الکترونیکی و اونم وسایل خیلی گرون سفارش بدی. من معمولا خرید میکنم ولی فقط خورده ریز و چیزای جینگولی که بدم بود خیلی ناراحت نشم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هفته پیش خرید کردم. شاید توی لیست خریدت موردی هست که فروشنده نمیتونه ارسال کنه. مثلا کالاهای سوپر م ...

اخه عزیزم سوپرمارکتی رو خودش مشخص میکنه میگه اینو نمیتونم بفرستم الان همینجوری الکی بدون توضیح فقط داره میگه نمیشه! تا دوهفته قبل درست بود الان نمیشه 

اخه عزیزم سوپرمارکتی رو خودش مشخص میکنه میگه اینو نمیتونم بفرستم الان همینجوری الکی بدون توضیح فقط د ...

شایدم چیزی انتخاب کردی که الان دیگه موجود نیست. یه دور لیستت رو چک کن و اگه نشد فردا با پشتیبانی تماس بگیر.

به دلایل شخصی خرید نمیکنم دیگه  احترام برای مشتری صفررر

مگی جان من دسترسی ندارم که خریدامو انجام بدم یه جای دورافتاده تو روستام وگرنه منم خیلی از وضعیت این سایت گله مندم و هر خرید باعث اعصاب خوردی زیادی برام میشه صدبار هم ایمیل زدم انقدر نفرین و فحششون دادم ولی بازم مجبورم برم سراغش متاسفانه 

شایدم چیزی انتخاب کردی که الان دیگه موجود نیست. یه دور لیستت رو چک کن و اگه نشد فردا با پشتیبانی تما ...

اهان باشه عزیزم مرسی... صبر میکنم تا فردا ببینم چطور میشه