یک ماه اخیر مدام داره مسخره بازی درمیاره اول که ارسال رایگان رو برداشت الان پیغام خطا میاد که امکان ارسال مرسوله به ادرس وجود ندارد! هیچ توضیحی هم نمیده که مشکل کجاست
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
هزینه ارسالش که خیلی بالاس و جنس ها رو هم اشتباهی میفرسته و خیلی هم بی کیفیت هستن و خط و خش دارن کالاهاش. به نظرم از جای دیگه خرید کنه آدم خیلی بهتره تازه خیلی دیر هم میفرسته بسته رو.
من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
من هميشه گوشي و همه وسايل مورد نيازم رو از ديجي كالا ميخرم و اگر هم مشكلي داشت راحت بر ميگردونم. كاري كه نميشه تو خريد از مغازه انجام داد و واقعا از ديجي راضيم
به دلایل شخصی خرید نمیکنم دیگه احترام برای مشتری صفررر
مگی جان من دسترسی ندارم که خریدامو انجام بدم یه جای دورافتاده تو روستام وگرنه منم خیلی از وضعیت این سایت گله مندم و هر خرید باعث اعصاب خوردی زیادی برام میشه صدبار هم ایمیل زدم انقدر نفرین و فحششون دادم ولی بازم مجبورم برم سراغش متاسفانه