2777
2789

سینگل به گوریم ما😂😂🫡🫡🫡

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهر دارم ولی همیشه تنهام اصلا باهام پایه نیست

خب واسه اینکه اختلاف سنیتون زیاده

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
نه بابا ، ۳ سال فقط از من بزرگ تره  ب نظر من ب شخصیت و نوع تربیت ربط داره

۳ سال هم همچین کم نیست