2777
2789
واااای خدا کلی خندیدم بعدش جشن ختنه سوران هم بگیرم😂😂 قراره بعد زایمانم لابیاپلاسی انجام بدم ولی ا ...

😂😂😂 بابا چه خجالتی اونا که مثل ما توجه نمیکنن به ظاهر تازه اونقد از اینا دیدن که واسشون عادی شده و یادشونم نمیمونه که مال کی چ شکلی بوده 

😅😅😅 مگه عمل لابیا پلاسیو ندیدی من دیدم از نزدیک همون ختنه ست دیگه بابا تو ختنه هم یه تیکه گوشت اض ...

چجوری از نزدیک دیدی 

دکتر خوب ظریف این عملو انجام میده .لیفت هم میکنن کلیتوریس رو

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله بسلامتی زایمان کنی گلم وزایمان راحتی داشته باشی انشاالله اینده دار باشه🙂🥰

فدات عزیزه دلم 

و همچنین نی نی شما

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
چجوری از نزدیک دیدی  دکتر خوب ظریف این عملو انجام میده .لیفت هم میکنن کلیتوریس رو

بخدا در مورد لیفت کلیتوریس نمیدونم من متخصصم برای یکی از اشناها انجام داده بود و اونم فیلم گرفته بودم🤐😐😑 فقط تیکه های این ور و اون وره شو میبره و دراخر واژنش مثل گل شکوفا میشه مثلا این حرف دکتر بود 

😂😂😂 بابا چه خجالتی اونا که مثل ما توجه نمیکنن به ظاهر تازه اونقد از اینا دیدن که واسشون عادی شده ...

اگه شانش گوه منه میترسم دکتر بگه چرا جوجوت این شکلیه😬

حتی باردارم با خودم میگم چیکار کنم برا زایمان 

همونا باعث. میشن زایمانت راحت باشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
من که حتما بعد زایمان عمل لابیاپلاستی رو انجام میدم چون واقعا تفاوتش با مال بقیه اذیتم میکنه

میشه ازتون بپرسم با مال کی مقایسه کردید؟

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃