2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=263014537]میشه ازتون بپرسم با مال کی مقایسه با کسی مقایسه نکردم ولی مثلا مال مادرم مث مال من نیس.

تا جایی که میدونم باید لب های داخلی کوچیک و داخل باشن دیگه

یا خدا از چیا فیلم میگیرن مردم

البته من اونجا شو مستقیم ندیدم هاا چون دکتر وسط پاهاش نشسته بود وخواهرش از پشت خانم دکتر فیلم گرفته بود فقط میدیدم اگه تیکه های اضافه رو از این ور و اوت ور که میبرید میزاشت رو سینی 

البته من اونجا شو مستقیم ندیدم هاا چون دکتر وسط پاهاش نشسته بود وخواهرش از پشت خانم دکتر فیلم گرفته ...

چ دکتری ک اجازه داده 

ب دکتر بگی میگه نه برو تو نت ببین 

اره خو ایشون فقط لبیا کرده 

اما لیفت .تزریق چربی .سفیدی .صورتی کردن .اینکاراام میکنن

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
[QUOTE=263014537]میشه ازتون بپرسم با مال کی مقایسه با کسی مقایسه نکردم ولی مثلا مال مادرم مث مال من ...

اگه غیر عادی بود و باعث آسیب به سلامتی تون میشد تا حالا دکتر ها متوجه شده بودن 

این نظر شخصیه منه و اصلا هم قصد بی احترامی به شما رو ندارم عزیزم فقط تجربه خودمه

منم یه جورایی یه زمانی از زندگیم مثل شما فکر میکردم و مشکل من بزرگی نبود بلکه نامتقارن بودنش بود و کنی مدت طولانی زندگیم و درگیرش کرده بودم و به خاطرش از خودم عصبی بودم 

اما بعدش متوجه شدم زیبایی هر انسانی تفاوتش با بقیه اس اگه قرار باشه همه یک شکل و یک رنگ و یک حالت داشته باشند دیگه فرق من با بقیه چیه 

البته بازم میگم قصد توهین ندارم فقط تجربه بود 

انشاالله زندگیتون و به سلامتی و خوشی باشه

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃
چ دکتری ک اجازه داده  ب دکتر بگی میگه نه برو تو نت ببین  اره خو ایشون فقط لبیا کرده  ...

اره انجام میدن همشو الان دکترا من بیشتر به سفیدی فکر میکنم نمیدونم چطوری انجام میشه یعنی واقعا تاثیر داره و دایمی رنگش سفید میمونه و تغییر نمیکنه😕

اکثرا همینن.من حتی مال مامانمم دیدم همین بود.😐😐

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چطوری اخه؟جلو دستو بالشونو نمیگیره احیانا😅

نه عزیزم مگه گوش فیله انقدرام بزرگ نیست که

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین