2777
2789

طبیعیه بابا حالا انگار چ تاثیری دارن اونا تو زندگی شما😐😂

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
خانمها برای دختر مجرد هم اینجور هست که یکیداز لابیاش بزرگ باشه عادیه؟ تاحالا یعنی رابطه نداشته چرا ب ...

هم زمینه ارثی داره هم هورمونی هرکس یه جوره .بله لابیا پلاستی ب بکارت آسیب نمیزنه یه عمل داخلی نیست

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هرکاری ک بهت اعتماد ب نفس و حس بهتری میده انجام بده. من خودم خیلی دوست دارم سینه هامو لیفت کنم ...

من که حتما بعد زایمان عمل لابیاپلاستی رو انجام میدم چون واقعا تفاوتش با مال بقیه اذیتم میکنه

عزیزم میتونی ختنه کنی که الان اسمشو گذاشتن لابیا پلاسی مثلا بعضیا انجام میدم ختنه رو واسه دختر هم

توروخدا نگو بگو همون لابیا آدم می‌ترسه وح

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
من که حتما بعد زایمان عمل لابیاپلاستی رو انجام میدم چون واقعا تفاوتش با مال بقیه اذیتم میکنه

اگر اصفهان هستی پیش الهه امیری برو 

من خیلی تحقیق کردم کلا کار زیبایی زیاد انجام میده 

دعا کن منم ب سلامت زایمان کنم و برم

مال منم بیرون زده اون هفته ای صب بیدار شدم دیدم خیلی بزرگ شدن راه نمی تونستم برم 

😅😅😅😅

رفتم کرم کلوتریمازول گرفتم یه چند بار زدم خوب شد به حالت قبل برگشت

یادم رفت بگم انگاری عفونت کرد چون خارشم می کرد

مال منم بیرون زده اون هفته ای صب بیدار شدم دیدم خیلی بزرگ شدن راه نمی تونستم برم  😅😅😅😅 رف ...

امیدوارم کردی 😂⁦❤️⁩

عزیزم میتونی ختنه کنی که الان اسمشو گذاشتن لابیا پلاسی مثلا بعضیا انجام میدم ختنه رو واسه دختر هم

واااای خدا کلی خندیدم بعدش جشن ختنه سوران هم بگیرم😂😂

قراره بعد زایمانم لابیاپلاسی انجام بدم ولی ازاینکه هفته دیگه میخوام توسط دکتر معاینه شم خجالت میکشم.یا موقع زایمان😫

اگر اصفهان هستی پیش الهه امیری برو  من خیلی تحقیق کردم کلا کار زیبایی زیاد انجام میده  د ...

انشاالله بسلامتی زایمان کنی گلم وزایمان راحتی داشته باشی انشاالله اینده دار باشه🙂🥰