2777
2789
عنوان

طلا خوبه یا یخچال

244 بازدید | 15 پست

سلام دوستان طلا دارم استفاده نمیکنم علاقه ای ندارم به طلا ولی به هرحال سرمایه زنه 

از طرفی یخچالم کوچیکه ساید نیست از این بالا و پاییناست کوچیکه برام میگم طلامو بفروشم یخچال بخرم حداقل استفاده میکنم نظرتون چیه 

مستاجریم خونه نداریم انقد طلا نیست که خونه بخریم بعد میگم اسباب کشی از بین میره خلاصه نمیدونم چیکارکنم به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت برای چهار تیکه وسایل ک اخرش خراب میشه 

طلاهاتونوو نفروشین 

تجربه اییه ک بدست اومده

گُفتَم که تو مَنظورِ مَن از این هَمـه شِعری                      مَغرور نِگاهی به مَن انداخت که: مَنظور؟

فکر راحتی زندگیت باش امروز اینده دیروز دو قلو برای مستاجری به نظرم بهتره

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

نفروش طلا رو منم مستاجرم و یخچالم بالا پایینه خیلی هم راضی ام طلا ولی حیفه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

طلا رو نگه دارید

یخچالتون هم که سالمه 

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

طلا رو‌ همیشه تبدیل به چیزی کن که اونم سرمایه باشه و ارزشش روز به روز بیشتر بشه مثلا ملک زمین خودرو و…. الان خیلی از فروشگاههای لوازم خانگی قسطی لوازم خونه میفروشن قسطی بردار و متاسفانه با تورمی که داریم و کم ارزش شدن پولمون قسط ها هر ماه برات بی ارزش تر میشن و  بعد یه مدت هم یخچال رو داری هم طلاهات رو 

البته من فقط نظرم رو گفتم انشاالله که بهترین ها رو بخری عزیزم