2789
عنوان

مادرشوهر

367 بازدید | 32 پست

سلام من یه جاری دارم که تازه عروس گرفته 

من طبقه بالا مادرشوهرم می شستم 

امروز مادرشوهرم عروس جاریمو پاگشا کرده بعد اومد بالا به من گفت بیا پایین برام کار کن زنگ زدم همه دخترام پنج تا دختر داره هیچ کدوم نیومدن حالا بهونه هاشون جالبه یکی از خواهر شوهرم بچه کوچک داره گفت من نمیام اون یکی گفته دیشب مهمون داشتم خودم نمیام یکی دیگه گفت بچه ام شنبه مدرسه می‌ره من نمیام(در حالی که همشون تو شهر ما می شینن اون گفت که فکر نکنید راهشون دوره) 

بعد مادرشوهرش می گفت تو بیا برام کار کن منم بهم برخورد خوب دختراش هر کدوم یه بهونه آوردن نیان من گفتم که می خوام برم خونه مادر پدرم ولی خودش زد به نفهمی

خودشم مادشوهرم یه جوری بهم گفت بیا کمک کن انگار فقط منو برای کار نیاز داره شوهرمم سرکار شب برای شام خونه نیست منم به شوهر زنگ زدم گفتم من دوست ندارم برم پایین گفت مثلا چرا گفتم به همون علتی که خواهرات نمیان اون گفت باش زنگ زد به مامانش گفت زنم دلش نمی خواد بیاد پایین

به نظرتون کار خوبی کردم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه با این لحن گفته خوب کردی نرفتی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

نه خیلی کارت اشتباه بود اون بزرگتره احترامش واجبه حالا یه بار میرفتی بهش کمک میکردی آسمون به زمین نمیومد که از دفعات بعدی بهونه میاوردی نه اینکه مستقیم بگی دلم نمیخاد بیام پایین 

چون یه جا زندگی میکنید هر روز با هم چشم تو چشم میشید به نظرم اصلا کارت درست نبوده

نه که کار خوبی نکردی  اولا که اگر کاری از دست برمیومد که به خاطر خدا انجام میدادی، اگرم واقعا دلت نمی خوایت بری ، میگفتی ببخشید من قرار گذاشتم با مادرم ،یا دوستم یا ارچی دارم الان میرم، اینکه زنگ بزنی سوهرت اونم زنگ بزنه بگه دلش نمی خواد بیاد کمک خیلی چیپ و بچگانه است

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

یه دیقه میرفتی پایین

چقدر بی خیر شدین

یکبار کمک دادن که کسی بع شما به چشم حمال ونوکر نگاه نمیکنه

گاهی به اطرافیانتون عشق بدین

یا برای رضای خدا کاری راانجام بدین

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید

اره خوب کردی مادرشوهر منم یه تیم فوتبال عروس و دختر داره فقط بلده از من کار بکشه جاریم و شوهرش و دختراش میان مثل مهمون میشینن منو صدا میزنه میرم اونجا اونوقت همه مهمونن جز من باید بلند شم جلو اینا هم و راست شم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

بله اشتباه کردی ب نفع توبودن میرفتی قشنگ کمک میکردی هم تو دل مادرشوهرت میمونی ومطمئن باش تاثیرداره حالا ی کمک کوچیک ظرف وغذا چی میشه چقد بزرگش میکنین وسخت میگیری محبت ومهربانی برودستشو ببوس وبروپایین بگوپشیمون شدم امروز میمونم کمک شما 

آدما تو این شرایطه که خودشونو ثابت میکنن

وقت کمک خواستن دیگران

تو فک کن اصن بچه ی دیگه ایی نداره،همسایه ات که هست به طرفت دست کمک دراز کرده

اونا آدم نیستن تو آدم باش

،

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏