2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 32 پست
حالا خب میرفتی یه کمکی میدادی شامم میموندی چی میشد چرا انقد سخت میگیری

بخاطره اینکه فقط یه شام نبود هی باید پایین خم راست میشدم خودشم با منت اومد یه جوری میگه انگار منو برای کار کردن حمالی می خواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خیلی کارت اشتباه بود اون بزرگتره احترامش واجبه حالا یه بار میرفتی بهش کمک میکردی آسمون به زمین نم ...

من دوسال ازدواج کردم اتفاقا یه بار دختراش می خواستن بیان گفت دخترام میان بیا پایین کار کن منم رفتم خورشت پختم دخترشم اومد برنج گذاشت تهش از دخترش تشکر کرد 

ازبس خانما خودشونا با جاری و خواهرشوهر و اقوام شوهر مقایسه میکنند که فلانی اینکارا کرد فلانی اون اون کارا نکرد

هرردز یه مریضی و یه مرض و یه درد میگیرن هیچوقت فکرشون آزاد نیس 

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
نه که کار خوبی نکردی  اولا که اگر کاری از دست برمیومد که به خاطر خدا انجام میدادی، اگرم واقعا د ...

من گفتم می خوام برم خونه مامان مامان بزرگم اومده گفت برای شام بیا کارمو انجام بده😐

من دوسال ازدواج کردم اتفاقا یه بار دختراش می خواستن بیان گفت دخترام میان بیا پایین کار کن منم رفتم خ ...

میدونم عزیزم همه مادر شوهرا اینجوری ان خودمم کشیدم از دست مادر شوهرم اما خب اگه کار خاصی تو خونت نداری یا بچه کوچیک نداری که اذیتت کنه برو کمکش کن بخدا با کمک کردن هیچی به آدم نمیشه 

یه دیقه میرفتی پایین چقدر بی خیر شدین یکبار کمک دادن که کسی بع شما به چشم حمال ونوکر نگاه نمیکنه ...

عزیزم من انجام دادم چشمش می خواست عمل کنه به شوهر بردیم بیمارستان یک هفته ازش مراقبت کردم تهش گفت اگه دخترام نبودن من می موندم رو زمین

بله اشتباه کردی ب نفع توبودن میرفتی قشنگ کمک میکردی هم تو دل مادرشوهرت میمونی ومطمئن باش تاثیرداره ح ...

عزیزم من خیلی کارا کردم ولی قدر منو نمی دونه چشمش عمل کرد ازش مراقبت کردم گفت اگه دخترام نبودن من می موندم رو زمین

عزیزم من انجام دادم چشمش می خواست عمل کنه به شوهر بردیم بیمارستان یک هفته ازش مراقبت کردم تهش گفت اگ ...

مهم خداست میبینه 

عوضش را هم اون هم شما پس میدین 

به این نتیجه رسیدم خدا هیچ کاری را بی جواب نمیذاره

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
حتما باتوراحت تره 

نه از این خبرا نیست الان فکر کنم سومین بار دارم این متن می نویسم مادرشوهرم چشمش عمل کرد از اول که رفت بیمارستان تا یک هفته تمام کارش کردم تهش گفت دخترام نبودن من می موندم رو زمین