2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 32 پست
چجوری آشنا شدین؟

خواهر بزرگم حامله بود فروشگاه لوازم ارایش داشتن رفتم کمکش این شوهر ما خونه روبرویی خونشون بود وقتی می رفت سرکار میومد نگاه های عاشقانه رد و بدل شد 🤣🤣🤣

بعد اومد شماره داد یه ماه در مورد علایق و سلیقه هامون صحبت کردیم بعد دیدم خواستگار فرستاده🤪

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
خواهر بزرگم حامله بود فروشگاه لوازم ارایش داشتن رفتم کمکش این شوهر ما خونه روبرویی خونشون بود وقتی م ...

متولد ۶۲ هستین؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا عزیز دلم غصه نخور کیف دنیا رو بکن حسرت این روزا رو هم میخوری❤️

آخه میدونی وقتی دوردبرمو نگاه میکنم و میبینم همه ازدواج همه یکیو دارن ولی من هیچکس دوسم نداره 

خیلی اذیت میشم 

خیچکاریم از دستم بر نمیاد فقط اشک میریزم 

داداشم چند شب پیش میگفت چرا زیر چشمت گود افتاده خب ج بگم بهش 

تو خونه ام تا گریه کنم صدام میگیره داداشم شب ک از سرکار میاد بفهمه گریه کردم انقد میپرسه ازم تا بفهمه علت گریم چ بوده 

چون خیلی مهربونه و میخاد مثلا اگ مسئله ای هست حلش کنه 

ولی تازگیا حس میکنم فهمیده ی جور خاصی نگام میکنه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
آخه میدونی وقتی دوردبرمو نگاه میکنم و میبینم همه ازدواج همه یکیو دارن ولی من هیچکس دوسم نداره  ...

عزیزم درک میکنم گلم منم اون زمان میدیم آره رکوچیکتر از من ازدواج کرده حتی بچه دار شده خیلی غصه می خوردم ولی خدا قسمت هر کس رو خودش میدونه کی باهاش روبرو کنه یادمه یه همسایه داشتیم دخترش فکر کنم ۱۶ ساله بود ازدواج کرد مامانم چقدر میگفت الان طلاق گرفته شوهرشم اصلا خوب نبود بعدش عزیز دلم کسایی که زودتر ازواج میکنن و بچه دار میشن سنشون بیشتر نشون میده 

عزیزم درک میکنم گلم منم اون زمان میدیم آره رکوچیکتر از من ازدواج کرده حتی بچه دار شده خیلی غصه می خو ...

میدونی اونا دیگ براشون مهم نیس ک سنشون بیشتر نشون بده یا کمتر 

من ی دوستی دارم ۱۷ سالش بود ازدواج کرد

الان دخترش ۴ سالشه سنشم کمتر از من نشون میده در حالی ک ی سالم از من بزرگتره

حالا عزیزم میدونی دلم از چی میسوزه شوهر که نکردم اینقدر خواستگار پیدا شد همه میگفتن چرا ازدواج کردی ما برای فلان کس پسندبده بودیم حالا درس روز نامزدیم که انگشتر اورده بودن خواستگار اومده بود واسم 🤣🤣گفتم چی شده بخت من اینجوری باز شده😆

میدونی اونا دیگ براشون مهم نیس ک سنشون بیشتر نشون بده یا کمتر  من ی دوستی دارم ۱۷ سالش بود ازد ...

مثلا من ده سال میشه ازدواج کردم پسر کوچیکمو که میبرم کلاس مامانهایی هستن که بیشتر از ده سال از من کوچیکترن هم سن نشون میدیم باور کن

حالا عزیزم میدونی دلم از چی میسوزه شوهر که نکردم اینقدر خواستگار پیدا شد همه میگفتن چرا ازدواج کردی ...

آره دیگ این چیزام هست 

اگه کسی که میاد از همسرت بهتر باشه ک دیگ بدتر 

مثلا من ده سال میشه ازدواج کردم پسر کوچیکمو که میبرم کلاس مامانهایی هستن که بیشتر از ده سال از من کو ...

چ بگم 

مث دوستای من 

هم سنای من ی سریاشون بچه هاشون مدرسه میرن 😔

نه دیگه عاشق میشی هیچ کس به چشمت نمیاد

خدا کنه همچین عشقی سر راه من قرار بگیره

همه ی این ناراحتی و دیر اومدن و جبران کنه