2777
2789
عنوان

ازدواج

438 بازدید | 32 پست

داشتم کلیپی که هادی کاظمی و سمانه پاکدل داستان خواستگاریشونو تعریف میکردن نگاه میکردم 

خوش به حال سمانه پاکدل که هادی کاظمی بهش گفته نمیتونم بدون تو زندگی کنم😔😔😔😔😔

ولی من هیشکی دوسم نداره

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتش برسه  به تو هم میگن

همه میگن وقتش 

من ۲۵ سالمه 

ازدواج دیر دوس ندارم 

دوستای من همه بچه دارن

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
همه میگن وقتش  من ۲۵ سالمه  ازدواج دیر دوس ندارم  دوستای من همه بچه دارن

من خودم تو ۲۶سالگی ازدواج کردم تو دو ماه عاشق شدم اونم عاشق من ۱ماه آشنایی و بعد عقد تصور کن خواهر کوچیکم ازدواج کرده بود الان خدا رو هزار مرتبه شکر زندگی عالی دارم دوتا پسر خوشکل دارم شما هم غصه نخور قسمت که میگن یه چیز دیگه است

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
من خودم تو ۲۶سالگی ازدواج کردم تو دو ماه عاشق شدم اونم عاشق من ۱ماه آشنایی و بعد عقد تصور کن خواهر ک ...

من خواستگار ندارم 

منم خیلی دوست دارم یه ازدواج خوب کنم وخوشبخت بشم تامامانمم روحش شادبشه ۴۰ سالم شده😔

عزیزم انشالا که خوشبخت بشی زود توصل کن به حضرت فاطمه تو این مسائل اینقدر کمک میکنه

من خواستگار ندارم 

گلم میاد مهم اینه خواستگار خوب بیاد خواستگار چرت و پرت داشته باشی هر روز به چه دردی میخوره این حرفو خواهرانه  بهت میگم یدونه خواستگار بیاد خوبش بیاد

گلم میاد مهم اینه خواستگار خوب بیاد خواستگار چرت و پرت داشته باشی هر روز به چه دردی میخوره این حرفو ...

آره خوبش بیاد 

هر چند ک اطرافیانم یا هر کسی منو میبینه فکر میکنه هزارتا خواستگار دارم و همیشه ام خودمو آدمی میدیدم ک همه عاشقمن و کلی خواستگار دارم ول ی اینجوری نشد 

حالا میگم یکی بیاد همونی باشه که میخام و به صلاحم باشه ولی خب نمیاد 

آره خوبش بیاد  هر چند ک اطرافیانم یا هر کسی منو میبینه فکر میکنه هزارتا خواستگار دارم و همیشه ...

عزیزم ❤️انشالا که میاد نمیدونم منم یه روز همین فکر رو میکردم عقد خواهر کوچیکم بود همه میگفتن انشالا بخت تو هم باز میشه حالا من درس هم میخوندم چقدر دلم می شکست دوماه نکشید با همسرم آشنا شدم یه دل نه صد دل عاشق هم شدیم الانم همه میگن شوهرت وقتی نگات میکنه عشق میریزه از نگاش عزیزم قلبت شکست به حضرت فاطمه توصل کن 

عزیزم ❤️انشالا که میاد نمیدونم منم یه روز همین فکر رو میکردم عقد خواهر کوچیکم بود همه میگفتن انشالا ...

دقیقا منم میخام عاشق هم باشیم 

خیلی زیاد😔

عزیزم ❤️انشالا که میاد نمیدونم منم یه روز همین فکر رو میکردم عقد خواهر کوچیکم بود همه میگفتن انشالا ...

چجوری آشنا شدین؟

انشالا گلم فقط وقتی عشقتو پیدا کردی به منم بگی میدونم همین روزاست😘

آره حتما میگم بهتون

حتما همینطور میشه