2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره 

خیلی وقتا سینه سمت راستم میخاره و سایزش هم از چپی بزرگ تره😐 

همش میگم شاید داره رشد میکنه :|

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اره  بعضی وقتا سینه سمت راستم میخاره و سایزش هم از چپی بزرگ تره😐  همش میگم شاید داره رش ...

ایشالله ک همین باشه ولی فکر میکنم از مایع لباسشویی و اینا هم باشه من خیلی حموم میرم و مرتب لباسام و ماشین میشوره شاید ب مواد شوینده حساسیت پیدا کرد

دست بزن ببین چیزی توش نباشه 

فرقی نداره با سمت چپی بافتشون و وقتی دست میزنم کلا مثل همن اما اون راستی که گفتم میخاره بزرگ تره فقط...

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
ایشالله ک همین باشه ولی فکر میکنم از مایع لباسشویی و اینا هم باشه من خیلی حموم میرم و مرتب لباسام و ...

بارداری فکرکنم🤗

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

ایشالله ک همین باشه ولی فکر میکنم از مایع لباسشویی و اینا هم باشه من خیلی حموم میرم و مرتب لباسام و ...

نه من خیلی روی شستن لباسا حساسم فقط با دست میشورم لباس خونگی هام رو و با مایعی که حساسیت ندارم

میگم خب اگه حساسیته چرا دوتاش نمیخواره؟

البته خیلییییی وقته میخاره بعد اینطوریه که وقتی میخارونمش بیشتر میخاره

نه من خیلی روی شستن لباسا حساسم فقط با دست میشورم لباس خونگی هام رو و با مایعی که حساسیت ندارم میگم ...

وای اره دقیقا واس منم همینطوره دور پوست پوست میشه و میسوزه خیلی بده

نه گلم من اسی رو گفتم

اها 

درباره مشکل من نظری نداری ؟