2777
2789
من؟  من که مجردم  😂😐

از یکی شنیدم که قبل از اینکه بفهمه بارداره نوک سینه هاش خارش داشته و پوسته می‌داده واسه همین اینو گفتم 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

وای اره دقیقا واس منم همینطوره دور پوست پوست میشه و میسوزه خیلی بده

خشکی گرفته دیگه 

البته نمیدونم 

من خیلی جدی نگرفتم این خارشش رو یکم هم تحقیق کردم چیز خاصی نبود فقط الان مشکلم اینه که چرا یکیش از یکی دیگش بزرگ تره به قول یکی از دوستام اونم همین مشکل داشت میگفت یکی از سینه هاش سایز پرتقاله یکی دیگش هندونه 😂😐

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خشکی گرفته دیگه  البته نمیدونم  من خیلی جدی نگرفتم این خارشش رو یکم هم تحقیق کردم چیز خا ...

خب معمولا سمت راست واس همه خانوما بزرگتره واس تپش قلبم فک کنم ک چپی کوچیک تره سینه هم مث ابرو تا به تاست تو بیشتر ادما واس منم راستی بزرگتره

من که دکتر نیستم گلم.اما خب حساسیته حتما .دکتر برید حتما با یه پماد چیزی رفع میشه

اهاااا فکر کردم پزشکی 😂😐

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
خشکی گرفته دیگه  البته نمیدونم  من خیلی جدی نگرفتم این خارشش رو یکم هم تحقیق کردم چیز خا ...

چه عجیب من نشنیده بودم عزیزم.پس حتما پیش یه دکتر خوب برید انشالله که هیچ مشکلی تو سلامتیت نداشته باشی گلم🤲

چه عجیب من نشنیده بودم عزیزم.پس حتما پیش یه دکتر خوب برید انشالله که هیچ مشکلی تو سلامتیت نداشته باش ...

اخه مامانم و خالم هم همینطورن گفتم مشکل خاصی نیست 

حالا در هر صورت مرسی از راهنمایی هات

خب معمولا سمت راست واس همه خانوما بزرگتره واس تپش قلبم فک کنم ک چپی کوچیک تره سینه هم مث ابرو تا به ...

چه جالب باور میکنی تا حالا دقت نکردم

اخه مامانم و خالم هم همینطورن گفتم مشکل خاصی نیست  حالا در هر صورت مرسی از راهنمایی هات

پس ارثیه اینم جالبه.پس جای نگرانی نیست عزیزدلم دیگه 

انشالله همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه🤗🤗🤲

چه جالب باور میکنی تا حالا دقت نکردم

منم الان فهمیدم به نظرم جالب بودم

سمت چپ تپش قلب زیرشه و باعث میشه یه جورایی تحرک داشته باشه تا حدودی فک کنم 😂😐🤦🏼‍♀️

منم الان فهمیدم به نظرم جالب بودم سمت چپ تپش قلب زیرشه و باعث میشه یه جورایی تحرک داشته باشه تا حدو ...

چه جالب اینم یه مطلب جالب که از نی نی سایت یاد گرفتم 🤗

منم دو سال پيش سينه سمت چپم خارش داشت و پوست پوست ميشد رفتم دكتر و سونو هم دادم خداروشكر مشكلي نداشت پوست پوست شدن هم به خاطر اين كه مي خاروندم پوست خراش ميگرفت  و چند روز بعدش به حالت پوست پوست ميشد يه پماد و يه قطره بتامتازون داد مصرف كردم خداروشكر خوب شد