2777
2789
عنوان

بچه ها به همسرم بی احترامی کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2820 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غرورم اجازه نمیده که برم میدونم مقصرم ولی نمیتونم تا حالا من نرفتم

عزیزم غرور یعنی چی شوهرته دشمنت که نیست اصلا غرور بین زن و شوهر چه معنا میده مثل اینکه واسه خودت غرور داشته باشی برو گلم شیطون لعنت کن

چ حرفی

هیچی نگفت تو دعوامون فقط بعدش من بهش گفتم برو نوار بهداشتی بگیر من تموم کردم گفت نمیتونم من برم به مرد بگم به من نوار بده گفتم پ شوهرای مردم چطوری میگیرن گف زنای اونا کل ماه خونریزی ندارن ک خیلی دلم شکست

بخاطر خونریزی عملی که داشتم تاثیر داروهام نمیتونم خودمو کنترل کنم کاری انجام میدم که بعدش خیلی پشیمو ...

فردا صبح همینارو بنویس تو پیام براش بفرست یا همین الان براش بنویس بفرست هروقت بیدارشد بخونه. 

غرور چیه اخه  بین زنو شوهر 😐 اگر درکل رابطه ی خوبی دارید شوهرت و تو یه نفرحساب میشید ادم که واسه خودش غرور نباید داشته باشه

از اونروزی بترس ک خسته شه از اینکه مقصرتو باشی و اون مجبورباشه بیاد منت کشی...

هیچی نگفت تو دعوامون فقط بعدش من بهش گفتم برو نوار بهداشتی بگیر من تموم کردم گفت نمیتونم من برم به م ...

خب ناراحتش کردی و بعد درخواست اونم ک چیزی نگفته ... اونم با ارامش ی چی گفته ک خالی شه احتمالا

فردا صبح همینارو بنویس تو پیام براش بفرست یا همین الان براش بنویس بفرست هروقت بیدارشد بخونه.  ...

نمیدونم کلا داغونم عصبی شدم اصلا خیلی عوض شدم کاش بتونم کم نیارم ادامه بدم

خب ناراحتش کردی و بعد درخواست اونم ک چیزی نگفته ... اونم با ارامش ی چی گفته ک خالی شه احتمالا

اخه من تازه جراحی شدم ی هفته نشده نباید اینو میگفت من خیلی ناراحت شدم کلا حس کردم خسته شده

نمیدونم کلا داغونم عصبی شدم اصلا خیلی عوض شدم کاش بتونم کم نیارم ادامه بدم

شرایطت سخته درکت میکنم عوارض داروها مخصوصا هورمونی ها خیلی خیلی رو اخلاق تاثیر داره. به نظرم الان هی خودخوری نکن و خودتو اذیت نکن 

بعداز این سعی کن هروقت داشتی عصبانی میشدی بری اب بخوری یا یه نفس عمیق بکش تا ۳ بشمر، من خودم اینجوری خیلی وقتا کنترل کردم عصبانیتم رو