2777
2789
عنوان

بچه ها به همسرم بی احترامی کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2820 بازدید | 67 پست
منم زیاده روی میکنم ولی هم خودم عذاب میکشم هم طرف مقابلم کاش منو میزد یا چیز دیگ ایی میگفت ولی بیمار ...

دلتو صاف کن تو زن و شوهری این حرفا پیش میاد من چی بگم که بعد زایمانم دیابت بارداریم خوب نشد و تبدیل شد به دیابت نوع دو بعد برگشت بهم گفت تو از اول مریض بودی و تو رو انداختن بهم اونم در حالی که بعدی رو ازش حامله م

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی مثل منی 

من درکت میکنم 

اما اونا مارو درک نمیکنن! خیلی بده که آدم در اثر ی بیماری یا عوارض داروها پرخاشگر بشه بعد گناهشم گردن آدم باشه ! خیلی ستمه! من دیروز دیگه تصمیم گرفتم و رفتم پیش روانپزشک برام دارو شروع کرد ! چون اون ناراحتی من از ناراحت کردن همسرم خیلی داشت بهم فشار میاورد! کاش همه آدما همونقدر برای من ارزش قایل بودن که من برای اونا قایلم

من تو این چهار سال چه من مقصر بوده باشم چه اون نرفتم ولی ایندفعه به حدی عصبی شدم که از صورتش زدم جاش ...

نمیدونم قاضی زندگیت خودتی اما خب وقتی جاشو جدا کرده وقتی نخوردی اما زدی بد شده توام دست خودت نبود مطمنا چ‌ون خونریزی داری درکت باید میکرد

دلتو صاف کن تو زن و شوهری این حرفا پیش میاد من چی بگم که بعد زایمانم دیابت بارداریم خوب نشد و تبدیل ...

آره عزیژم انگار که نقطه ضعفتو پیدا کردن درست موقع دعوا.دست میزارن رو همون نقطه ضعفت 

آخی مثل منی  من درکت میکنم  اما اونا مارو درک نمیکنن! خیلی بده که آدم در اثر ی بیماری یا ...

دقیقا بعضی وقتا حس میکنم اصلا هیشکی نمیفهمه منو منم باید برم پیش روانشناس اینجوری پیش بره چیزی از خودم باقی نمیمونه امیدوارم مشکل هممون حل بشه که انقد فشار رومون نباشه