2777
2789
عنوان

بعد از اینکه فهمیدیم بارداریم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 26 پست
الان تازه فهمیدم باردارم سه روزه. کی برم دکتر؟

عجله نکن چون تشکیل قلب تا نه هفته هم وقت هست برا تشکیلش و فعلا تا صدای قلب اکی نباشه کاری نمیکنن شما الان چهار هفته هستی یک  هفته بعد برو برات می‌نویسه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من هفت هفته رفتم صدا قلب داش  سونو ان تی ماه سوم رو برام نوش با ویتامین دی و یدفولیک

یدوفولیک دارم میخورم . قبل اینکه بفهمم باردارم هرشب یه زینک پلاس میخوردم. که الان قطعش کردم 

فردا هم میرم د۳ ۱۰۰۰ میخرم

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجله نکن چون تشکیل قلب تا نه هفته هم وقت هست برا تشکیلش و فعلا تا صدای قلب اکی نباشه کاری نمیکنن شما ...

اهان خب پس با خیال راحت دنبال دکتر خوب بگردم ❤️

فرداش برو تا هم داروهای تقویتی برات بنویسه هم آزمایش چکاب  هم سونوگرافی که تو هفته ۸ انجام ب ...

تا صدای قلب اکی نشه اصلا دارو نمینویسن فوقش میکن فولیک اسید داری یا میخوری یا بنویسم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اهان خب پس با خیال راحت دنبال دکتر خوب بگردم ❤️

اره عزیزم الآنم بری با تاریخ پریودی حساب می‌کنن و تقریب برا هفته شش تا نه برات سونو مینویسن ،،،ولی گفتی پریودی نامنظم داشتی و این بده و زودتر برو تا با سونو معلوم بشه چند وقتت هست ،خیلی دکترا خودشون دستگاه سونو دارن و میبینن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
از همون اول پیش دکتری که باهاش می‌خواستیم زایمان کنید رفتین ؟❤️

بله عزیزم

قبل بارپاری هم پیش خودش چکاپ شده بودم

afsaneh_67 هستم😑نمیدونم چرا جنسیتو ‌زده مرد😑😑دیروز عضو شدم زده سال ۹۷😑همه چیز اینجا عجیبه😑جان حدتون نترکونین دیگه سیمکارت اقوام هم تموم شده بس که ترکیدم😕سیمکارت خودم...سه تا سیمکارت شوهرم...سیکارت دوتا خواهرام...سیمکارت پدرم....سیمکارت جاریم....سیمکارت پسر جاریم😑😑😑😑اینا همش ترکیده مونده همین یدونه😑😑ای که دستت میرسد،رحمی بکن😑نترکون😀
اره عزیزم الآنم بری با تاریخ پریودی حساب می‌کنن و تقریب برا هفته شش تا نه برات سونو مینویسن ،،،ولی گ ...

از این میترسم که برم و منو بترسونن چون تاریخ پریودم و لقاح هماهنگی نداره😔دکترا هم که سریع میترسونن

از این میترسم که برم و منو بترسونن چون تاریخ پریودم و لقاح هماهنگی نداره😔دکترا هم که سریع میترسونن

شنبه برو و شرایطت رو بگو شاید از ماه قبل بارداری و بتا پایین بوده یا بعد اون شده 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شنبه برو و شرایطت رو بگو شاید از ماه قبل بارداری و بتا پایین بوده یا بعد اون شده 

دکتر دوشنبه و سه شنبه هست فقط. 

بنظر شما یکشنبه یه آزمایش دیگه بدم بیینم بتام رفته بالا یا نه؟ ۷ آذر منفی بود ازمایش دادم . ولب چهارشنبه ۱۶ آذر آزمایش بارداری معمولی دادم ۱۴۲ بود بتام.

یکشنبه برم تیتر بتا بدم یا آزمایش ساده ؟

دکتر دوشنبه و سه شنبه هست فقط.  بنظر شما یکشنبه یه آزمایش دیگه بدم بیینم بتام رفته بالا یا نه؟ ...

بی بی بزن. بتا پایین باشه تو آزمایش نشون نمی‌ده بارداری‌ ،،،،،دوشنبه برو دکتر ،،مبارکت باشه ❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بی بی بزن. بتا پایین باشه تو آزمایش نشون نمی‌ده بارداری‌ ،،،،،دوشنبه برو دکتر ،،مبارکت باشه ❤️

بی بی چهارشنبه زدم درجا پررنگ شد . نمیدونستم اون موقع ک باردارم.بعدش رفتم آزمایش. التماس دعا ❤️❤️❤️ممنون ازت ❤️❤️❤️

بی بی چهارشنبه زدم درجا پررنگ شد . نمیدونستم اون موقع ک باردارم.بعدش رفتم آزمایش. التماس دعا ❤️❤️❤️م ...

پس مبارکه ،،،همون دوشنبه برو خودشون می‌دونن چکار کنن نگران نباش ❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌