2777
2789

۸ هفته صدای قلب جنین

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همون‌روز که آزمایشم مثبت شد رفتم دکتر و برام آزمایش چکاپ و سونو انجام داد

یه سونو هم برای ۸ هفته برام نوشت

afsaneh_67 هستم😑نمیدونم چرا جنسیتو ‌زده مرد😑😑دیروز عضو شدم زده سال ۹۷😑همه چیز اینجا عجیبه😑جان حدتون نترکونین دیگه سیمکارت اقوام هم تموم شده بس که ترکیدم😕سیمکارت خودم...سه تا سیمکارت شوهرم...سیکارت دوتا خواهرام...سیمکارت پدرم....سیمکارت جاریم....سیمکارت پسر جاریم😑😑😑😑اینا همش ترکیده مونده همین یدونه😑😑ای که دستت میرسد،رحمی بکن😑نترکون😀

من هفت هفته رفتم صدا قلب داش 

سونو ان تی ماه سوم رو برام نوش با ویتامین دی و یدفولیک

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من همون‌روز که آزمایشم مثبت شد رفتم دکتر و برام آزمایش چکاپ و سونو انجام داد یه سونو هم برای ۸ هفته ...

از همون اول پیش دکتری که باهاش می‌خواستیم زایمان کنید رفتین ؟❤️

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
کی دکتر باید برم ؟

از آخرین پریودت حساب کن ۸ هفته میری دکتر برات سونوگرافی مینویسه 

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
فرداش برو تا هم داروهای تقویتی برات بنویسه هم آزمایش چکاب  هم سونوگرافی که تو هفته ۸ انجام ب ...

اهان مرسی که گفتین ❤️ یه دکتر معمولی فقط برای انجام اینکارا برم که موردی نداره؟ نمیخوام تحت نظرش باشم فقط چون این دکتر بهم نزدیکه میخوام برم پیشش اوایل بارداری

از آخرین پریودت حساب کن ۸ هفته میری دکتر برات سونوگرافی مینویسه 

من اصلا‌نمیدونم کی باردار شدم اخه. تاریخ آخرین پریودم با بارداریم خیلی‌متفاوته. من ۱۷ مهر آخرین پریودمه ، آبان ماه پریود نشدم اصلا.ولی فکر کنم تو همون آبان باردار شدم. چون ۷ آذر آزمایشم منفی بود . ۱۶ آذر مثبت