2777
2789
سلام منم داشتم و آره تیرمیکشید و کار سبک فقطمیتونستم بکنم،پسرمم الان کنارم خوابه.نگران نباش میگذره ا ...

اره منم امشب هی تیر میکشه نگران شدم فداتشم مرسی از دلگرمیت خدا حفظش کنه پسر نازتو❤️

من از اول داشتم شددددید حالا کم شده ولی سنو گقت از داخل جفت خونریزی داره لخته پشتتشه😭

واسه منم لخته پشت جفته الان دوماهه که رابطه نداریم استراحت نسبی هم دارم خدا کنه تو سونو آنومالی بگه جذب شده خسته شدم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر خدا حفظش کنه منم استراحت مطلق دادن و شیاف و امپول التماس دعا🥺

نگران نباش این روزها هم میشه برات خاطره...

اگه اهل نماز هستی، بعد از هر نماز دستتو بکش روی مهر کربلا بعد بکش رو شکمت

نی نی تو از هر بلایی حفظ میکنه 

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
واسه منم لخته پشت جفته الان دوماهه که رابطه نداریم استراحت نسبی هم دارم خدا کنه تو سونو آنومالی بگه ...

اره بخدا من دیگه هی گریه میکنم کلافه خسته بی حوصله 

ان شاالله خبرای خوبی بشنوی🌟

اره منم امشب هی تیر میکشه نگران شدم فداتشم مرسی از دلگرمیت خدا حفظش کنه پسر نازتو❤️

منم هماتوم دارم پنج هفته اس استراحت نسبیم یکشنبه سونو ان تی دارم لطفا برام دعا کنید که یا کوچک شده باشه یا جذب

نگران نباش این روزها هم میشه برات خاطره... اگه اهل نماز هستی، بعد از هر نماز دستتو بکش روی مهر کربل ...

اره حتما این کارو میکنم ممنون ک گفتی❤️❤️❤️ دیگه امامی نمونده ک بهش متوسل شم دعایی نمونده نخونده باشم توکل بخدا😢🌟

توکل بخدا ان شاالله خبرای خوب بشنوی دلت آروم شه

مرسی عزیزم شمام همچنین 

هماتوم من خیلی بزرگ بوده ۶۰ درصد ساک بارداری بود برا من احتمال سقط خیلی بالا بود پنج هفته کاملا بااسترس برام گذشته

مرسی عزیزم شمام همچنین  هماتوم من خیلی بزرگ بوده ۶۰ درصد ساک بارداری بود برا من احتمال سقط خیل ...

ب منم گفت اوضاع خوب نیس خدا کمکمون کنه خودش داده خودش محافظشون باشه 🥺❤️

ب منم گفت اوضاع خوب نیس خدا کمکمون کنه خودش داده خودش محافظشون باشه 🥺❤️

منم به خدا سپردمش من نذر شیرخشک کردم برا تودلیم که سالم بغل بگیرمش بنظرم شمام نذر کن خیلی خوبه

شما چند هفته اید؟از چند هفتگی متوجه هماتوم شدید؟

منم به خدا سپردمش من نذر شیرخشک کردم برا تودلیم که سالم بغل بگیرمش بنظرم شمام نذر کن خیلی خوبه شما ...

من از اولش خونریزی شدید داشتم یعنی پریود ک شدم دیگه قطع نشد رفتم سنو ببینم چمه گفت ۷هفته ای ولی نشون نمیده هماتومو اما معلومه خونریزی داری 

رفت تا ان تی دیروز ۱۲هفته گفت جفت خونریزی داره لخته پشته جفته مگه استراحت نداشتی گفتم دوماهه درازکشم بخدا گفت بااازم همونجوری حتی بیشتر😢

اره منم ب نیت حضرت فاطمه تو فکرم هس یه نذری بدم