2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم صبح و شب میخوردم نشاسته هم با اب مخلوط میکردم میخوردم عالی بود

خداروشکر😍بعد چه مدت بعد خوردن اینا جذب شد؟منم هماتوم کوچیک دارم نمیتونم مطلق استراحت کنم بچه کوچیک دارم...ممنون میشم جواب بدید

بله خدا رو شکر هماتومم دفع شد

خداروشکر😍به صورت لخته دفع شد یا خون ممنون میشم توضیح بدید،من تو سونوی ان تی مشخص شد هماتوم دارم الان استراحتم نسبی هست چون بچه کوچیک دارم خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید.

خداروشکر😍به صورت لخته دفع شد یا خون ممنون میشم توضیح بدید،من تو سونوی ان تی مشخص شد هماتوم دارم الا ...

ممنون عزیزم بصورت لکه بینی و لخته قهوه ای تیره

دوبارم مثل مایع غلیظ چسبناک سیاه رنگ 

بعد دفع اون مایع هفته بعد که رفتم سونو دکتر گفت هماتومه دفع شده و دیگه هماتوم نداری ولی تا هفته بعدش لکه بینی داشتم بعد از اون دیگه تموم شد

استراحتم داشتین در کنارش،،بعد هماتومتون جذب شد؟چقدر طول کشید جذب بشه

من الانم باردارم سر هردوبارداریم هماتوم داشتم بارداری اول شوهری اذیت کرد برای رابطه ... همون شب خونریزی کردم منجر ب استراحت مطلق شدم

ممنون عزیزم بصورت لکه بینی و لخته قهوه ای تیره دوبارم مثل مایع غلیظ چسبناک سیاه رنگ  بعد دفع ...

عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو دارم سه روز پیش رفتم سونو گفت هماتوم رفع شده ولی هنوز لکه بینی دارم و اون لخته های سیاه کوچیک به نظرتون عادیه اینا؟

بلاخره بعد از ۳سال منم مامان شدم 🥺🥹🥰الهی دامن همه منتظرا سبز بشه 🌱💚🙏
عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو دارم سه روز پیش رفتم سونو گفت هماتوم رفع شده ولی هنوز لکه بینی دارم و او ...

برا من یه هفته بغد سونو که گفت هماتوم برطرف شده اون لخته ها و لکه بینی هم تموم شد

عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو دارم سه روز پیش رفتم سونو گفت هماتوم رفع شده ولی هنوز لکه بینی دارم و او ...

خوبی عزیزم ببخشید من خیلی استرس دارم میشه راهنماییم کنی

من هماتوم پشت جفت ندارم....ولی هماتوم مجاورت ساک بارداری دارم ۷ سانته...هفته قبل ک ۱۳ هفته بودم همش ۵ و نیم سانت بود الان ک ۱۴ هفته تمامم شده ۷ سانت

همون هفته ۱۳ وحشتناک خونریزی کردم قلوپ قلوپ رفتم بیمارستان 

دیگه نبود تا همین پنجشنبه اندازه ۲ پیاله خون سیاه

امروزم از بامداد یکشنبه با خونریزی قهوه ای از خواب بیدار شدم تا الان داره ذره ذره میاد خیلی ناراحتم

این مدت ۱۰ تا امپول پروژسترون تزریق کردم هرشب شیاف و قرص دوفاستون دیگه نمیفهمم چکار کنم نی نیمو حفظ کنم 

خوبی عزیزم ببخشید من خیلی استرس دارم میشه راهنماییم کنی من هماتوم پشت جفت ندارم....ولی هماتوم مجاور ...

عزیزم هماتوم یا باید جذب بشه یا دفع بشه نگرانی شمارو درک میکنم احتمالا هماتومت داره دفع میشه آب انار بخور شیره انگور بخور اینا رو بخوری خونریزی شکل لخته پیدا میکنه و دفع میشه استراحت کن از جات بلند نشو هرچی خدا بخواد همون میشه توکل کن نذر کن همون خدایی که بهت داده برات حفطش میکنه 

اینو منو میگم که الان رو تخت بیمارستان وضعیتم معلوم نیس چی باشه بعد هماتوم طول سرویکسم خیلی کوتاه شد و سرکلاژ کردم هر لحظه امکان داره هرچیزی بشه دیگه سپردم بخدا چون دست منو تو نیس اگه قسمتت باشه میمونه نترس

فقط انشالله بعد اینکه هماتوم رفع شد حتما حتما مدام سرویکستو چک کن چون اکثرا هماتومی ها این مشکل براشون پیش اومده نمیخوام نگرانت کنم فقط دارم هشیارت میکنم اگه کسی بود به من میگفت این بلا سرم نمیومد

انشالله ههمه چی به خوبی و خوشی پیش میره برای منم دعا کن

بلاخره بعد از ۳سال منم مامان شدم 🥺🥹🥰الهی دامن همه منتظرا سبز بشه 🌱💚🙏
عزیزم هماتوم یا باید جذب بشه یا دفع بشه نگرانی شمارو درک میکنم احتمالا هماتومت داره دفع میشه آب انار ...

چشم عزیزم حتما ان شاالله ب حق فاطمه زهرا نی نی رو سر موعد بغل میگیری

من هماتوم پشت ساک بارداری دارم جفت نیست برای شما پشت جفت بود؟