2777
2789
عنوان

اینکار درسته یا غلطا در غلطه؟

146 بازدید | 21 پست

دوستان من شروع کننده دعوا بودم ولی همسرم خیلی بدوبیراه بهم گف من گازش گرفتم اونم یه چک خوابوند امشبم اقا باز عصبی بود بچم طفلک اینطور ک دعواداشتیم خوابید😔دیگم نزدیک بود امشب منو پرت کنه اونور بنظرتون میخاد بخاطر بجم ک شده برم پیشش تموم شه دعوا؟؟ یا پررو میشه..گفته فردا جمعس تو خونه ولت مبکنم تفریح بی تفریح

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره دعوا سر چی باشه اگه مقصر شمایی بهتره دعوارو کش ندی غیر از این باشه اون باید بیاد منت کشی

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

حتما برو برای چکی که خوردی بهش جایزه بده 

یه ماچشم بکن

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

چرا دعوا راه میندازی که مجبور بشی بخاطر بچه کوتاه بیای اون بچه باید از شما عاشق بودنو خوب زندگی کردنو یاد بگیره نه دعوا و بد و بیراه و .....

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
بستگی داره دعوا سر چی باشه اگه مقصر شمایی بهتره دعوارو کش ندی غیر از این باشه اون باید بیاد منت کشی

مقصر خودم بودم انگار میخاستم عصبیش کنم اخرشم عصبی شد عین سگه رفتازش امشب سرشب باهاش خوب شدم اما دیدم اخرشب توپش پره

چرا دعوا راه میندازی که مجبور بشی بخاطر بچه کوتاه بیای اون بچه باید از شما عاشق بودنو خوب زندگی کردن ...

ببین از بس ولم میکنه به ننش میچسبه حالم میگیره یهو قاط میزنم

مقصر خودم بودم انگار میخاستم عصبیش کنم اخرشم عصبی شد عین سگه رفتازش امشب سرشب باهاش خوب شدم اما دیدم ...

خب اگه ی موضوع ساده بوده بهتره قهرو ادامه ندی برو کنارش بشین با آرامش باهاش صحبت کن بگو زندگیمون با ارزش تر از اینی هست که با قهر و بحث تلخش کنیم 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
لابد برای اینکه گوشتو ول کنه زده

شایدم ما که اونجا نبودیم امان از پیش قضاوت

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن