2777
2789
عنوان

اینکار درسته یا غلطا در غلطه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
ببین از بس ولم میکنه به ننش میچسبه حالم میگیره یهو قاط میزنم

خب عزیزم بهش دلگرمی بده مرد مثل بچس جذب محبت میشه هرجا محبت زیاد باشه بیشتر همونجاست 

بزار کنار تو آروم باشه و دل خوش دعوا کنی بیشتر ازت دور میشه

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
خب اگه ی موضوع ساده بوده بهتره قهرو ادامه ندی برو کنارش بشین با آرامش باهاش صحبت کن بگو زندگیمون با ...

میگه چرا ازاول دارم بهت میگم اروم باش تو من میپری ازبس ولم کرده تنهام توخونه یهو قاطی میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم بهش دلگرمی بده مرد مثل بچس جذب محبت میشه هرجا محبت زیاد باشه بیشتر همونجاست  بزار کنا ...

بخدا هیگلم درست کردم هزار جور ارایش لبخند نمیدونم انوع غذاها جیکارش کنم دیگه اخ خداجون اونشب کیگ درست کردم یه تیکه برنمیداره بخوره 

ببخشید بعد میگی اخلاقش سگه؟؟ میخوای قربون صدقه اتم بره؟ خودت باشی گوشتتو بکنه چیکار میکنی😂😂

اخه من دارم غر میزنم میگه تو رو باید تو اتیش سوزوند تخم حروم اخه جاشه

بخدا هیگلم درست کردم هزار جور ارایش لبخند نمیدونم انوع غذاها جیکارش کنم دیگه اخ خداجون اونشب کیگ درس ...

دیگه هر زنی قلق شوهرشو میدونه مال منم اوایل هی میرفت پیش خانوادش اخه تو ی ساختمونیم الان انقدر میچسبه بهم با خودم میگم کاش مثل قبلا بشه🤦😐 

من زیاد لی لی به لالاش میزارم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️