2777
2789

به نام رب 

سلام خواهرای گلم 🌸🌿

اول از همه میخوام که برای ظهور و سلامتی و شادی  آقا امام زمان عج دعا کنید و برای ظهورو شادیشون یک صلوات بفرستید ( بیشتر بشه چه بهتر 😊) 

دوم اینکه برای نفر بعدی ، که بعد از شما پیام میذاره دعای خیر  کنید این بصورت متوالی ادامه پیدا کنه ،خیر اون دعا به خود شما هم میرسه 

شاید دعای خیر شما حال یک نفر رو خوب کرد لبخند رو لب یک نفر آورد یا ....

یک ذوقی هم داره  سریع نگاه میکنه که بدونِ چه کسی  چه چیزی رو براش دعا کرده 

و اگر خواستید برای عاقبت بخیری اون فرد یک صلوات بفرستید *صلوات فرستادن اول و آخر دعا خیلی خوبه ✨️

🟢1️⃣ نفر اول من برای نفر بعدی دعا میکنم.... 🌿

✨️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨️

دعا میکنم به لطف و رحمت خدای مهربان هر جای دنیا که هستید زندگیتون پر از شادی و خنده و حس خوب و آرامش و برکت و موفقیت  و تندرستی بیشتر بشه انشاءالله ،

و عاقبت بخیر شید هم در دنیا هم در آخرت 

دعای خیر امامان(  ع) و پیامبران  بدرقه زندگیتون باشه و زندگیتون در پناه خالق بی همتا باشه 

✨️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨️ 

سپاسگزارم که وقت گذاشتید و تاپیک رو مطالعه کردید ✨️🌸

اگر دوست داشتید برای من و خانوادم ،،،، و یک جوان که به تازگی بیمار شده دعای خیر  کنید ممنون

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اگر دوست داشتید شرکت کنید ممنون 

@خانمحاجآقا  

@دلخوشی۱  

@پاییز،چای،داغ،بارون5  

@اعتصامی  

@مامانبزرگپانیذ‍ 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

نفر بعدی دعا میکنم همیشه دلت شاد لبا خندون جیبت پر از پول زندگیت باعشق اگه مجردی شوهر خوب اگه متاهلی هم زندگی اروم و بچه سالم و صالح برات از خدا میخوام

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
سلام اگر دوست داشتید شرکت کنید ممنون  @خانمحاجآقا     @دلخوشی۱     ...

سلام عزیز

چشم

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

اول از همه دعامیکنم اقا امام زمان سریعتر ظهور کنن💔😔

دوست قشنگم برات بهترینارو از خدا برات میخوام. ان شاءالله بحق بی بی فاطمه زهرا حاجت روا و عاقبت بخیربشی. و به تک تک ارزوهای قشنگت با صلاح خدا برسی. ان شاءالله ک دلت شاد و لبت همیشه خندون باشه ک تنها اشکی که از چشمای قشنگت جاری میشه اشک شوق باشه. ان شاءالله ک عشق اهل بیت روز به روز  توی قلب پاک و مهربونت بیشتر و بیشتر بشه. دعامیکنم اخرتت به زیبا ترین شکل ممکن باشه. بدون تو بهترینی. قشنگ ترینی. خوشگل ترینی❤ هوای خوبی هاتو داشته باش. برای امام زمان دعاکن دوست خوشگلم. ان شاءالله ت  زندگی جوری باشی ک همیشه باعث لبخند خدا و اهل بیت باشی و دلشون شاد کنی. 

این دعارو برای تک تک دوستای قشنگنم ک پیاممو میبینن و چ نمیبینن دعامیکنم. اگر لایقم برای بنده حقیرم دعا کنین. یه صلوات میشه برای ظهور بفرستین خوشگلا؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

سلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشاالله آرامش و قلب و دل خوش ابدی نصیبتون بشه با یه جیب همیشه پر پول

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دعام کن لطفاً

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
اول از همه دعامیکنم اقا امام زمان سریعتر ظهور کنن💔😔 دوست قشنگم برات بهترینارو از خدا برات میخوام. ...

✨️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨️

دعا میکنم به لطف و رحمت خدای مهربان هر جای دنیا که هستید زندگیتون پر از شادی و خنده و حس خوب و آرامش و برکت و موفقیت  و تندرستی بیشتر بشه انشاءالله ،

و عاقبت بخیر شید هم در دنیا هم در آخرت 

دعای خیر امامان(  ع) و پیامبران  بدرقه زندگیتون باشه و زندگیتون در پناه خالق بی همتا باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج

✨️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨️ 

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

نفر بعدی دعا میکنم همیشه دلت شاد لبا خندون جیبت پر از پول زندگیت باعشق اگه مجردی شوهر خوب اگه متاهلی ...

مرسی عزیزممم😍❤همچنین قشنگم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/