2777
2789

پایه بالا 

صدفی کاراملی

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایه بالا یعنی چی؟بعد رنگ صدفی و کاراملی اینجور میشه یعنی 

پایه ۹

اره

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
چرا میشه همیشه انجام میدم اسماشون رو یادم رفته دودی رو با یکی دیگ میزدم اینجوری میشد 

عه پس شما حتما تجربه داری..ولی من دوساله هی دارم دکلره روی دکلره میزارم تااازه شده یه رنگ طلاایی متوسط

عه پس شما حتما تجربه داری..ولی من دوساله هی دارم دکلره روی دکلره میزارم تااازه شده یه رنگ طلاایی متو ...

اره . هر کی میبینه میگ بزار برام ولی خوب خیلی سختی داره بوی بدی میده دکلره خیلی اذیت میکنه