2777
2789
عنوان

میگم راهی نداره

82 بازدید | 12 پست

این حالت خواب اوریو که داروهای انفلوانزا دارن از بین ببره ؟؟؟همش خوابالودم و بیحال..خسته شدم.از خوابیدن و دراز کشیدن.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

من بخاطر خوردن این داروها سی ساعت پشت سر هم بدون هیچ غذاخوردن و دسشویی رفتنی خوابیدم😥

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر خوردن این داروها سی ساعت پشت سر هم بدون هیچ غذاخوردن و دسشویی رفتنی خوابیدم😥

سلام عشقم...چند وقت بود نمیدیدمت...اره بابا خیلی بده همش دراز همش بیحالی همش خواب... قهوه هم.حتی تاثیر نداره 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بله راهی هست.. اینکه مادرشوهرت زنگ بزنه بگه نیم ساعت دیکه خونتون هستم...

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
منم میخورم همینطورم همش خوابم

کاشکی امپول و سرم بود ولی اینا نبود یعنی بیزارم از نشستن و خوابیدن..من همش در حال جنب و جوشم.

بله راهی هست.. اینکه مادرشوهرت زنگ بزنه بگه نیم ساعت دیکه خونتون هستم...

نمیاد😅😅😅از خودش گرفتم خودشم مثل من همش خوابه.

نمیاد😅😅😅از خودش گرفتم خودشم مثل من همش خوابه.

اخی انشاللع خوب شی عزیزم

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
سلام عشقم...چند وقت بود نمیدیدمت...اره بابا خیلی بده همش دراز همش بیحالی همش خواب... قهوه هم.حتی تاث ...

سلام قشنگم

اره دقیقا🥲بعد داروهاش تاثیر داشته باشن ادم میگه عیبی نداره واسم خوبه

تاثیر ندارن انگار ابن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

سلام قشنگم اره دقیقا🥲بعد داروهاش تاثیر داشته باشن ادم میگه عیبی نداره واسم خوبه تاثیر ندارن انگار ...

من دیروز سرم زدم و سه تا امپول اونا خیلی خوب تاثیر دادن ...میخام قرصارو نخورم دیگه ..

من دیروز سرم زدم و سه تا امپول اونا خیلی خوب تاثیر دادن ...میخام قرصارو نخورم دیگه ..

اره فقط سرم خوبه 

کمترش کن