2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین من گرفتم تا وقتی میزدم خوب بود صورتم صاف و بدون لک و جوش حتی جای جوشای قبلیم رفت ولی بعد قطع مصرفش پوستم به معنای واقعی کلمه نابود شد هم لک شد هم پر شد از اکنه و جوش طوری که قبل از مصرفش اصلا اینطوری نبود

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اوف داغون شدم رفت تو زدی

اره یه دوماهی میزدم ینی انگار اب میرفت زیر پوستم بس ک خوشگل شده بودم،😂بس ک ترسوندنم دیگه نزدم...البته بگم حتما حتما اصلشو پیدا کنا...تقلبش نابودت میکنه

تاوقتی استفاده کنی پوستت صاف و سفید و بدون لک میشه.ولی تا قطع کنی وحشتناک پوست داغون میشه.چون ی لایه از پوست رو برمیداره.و پوست خیلی حساس میشه .حتی ب چراغای خونه .من ک پوستم رو خراب کرد و یک سال فقط دنبال درمان بودم.

توروخدا میگم نزنید هزار بار گفتم من پارسال موقع زدن پوستم عالی شد 

بعد اینکه دوره تموم شد نابودم کرد 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
پوستوووو عالی میکنه سرخ و سفید و برو میشی لپات گل میندازه صاف صاف بدون هیچ لکی.... اما میگن ضرر داره ...

عزیزم میشه درخاست دوستیمو قبول کنی من کرمو خیلی نیاز دارم میشه ادرس یا شماره جاییی ک از میگرفتی بهم بدی ممنون میشم🙏