2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری ها بیایین

5383 بازدید | 59 پست

سلام عزیزان کیا میخوان اقدام به بارداری کنن بیاین تجربیاتتونو در میون بگذارین همه استفاده کنیم انشالله که بارداری سالمی داشته باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم خیلی بچه میخاد خودمم دوس دارم ناشکری نمیکنم ولی نمیدونم وضعیت جامعه و گرونی و این داستانا رفته تو مغزم میدونم شاید دارم چرت فکر میکنم اما دست خودم نیست تا اونجا که همسرم میگه بریم مشاور نمیدونم

https://t.me/+gL4bwK7cJIhmYzg0

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
من شوهرم خیلی بچه میخاد خودمم دوس دارم ناشکری نمیکنم ولی نمیدونم وضعیت جامعه و گرونی و این داستانا ر ...

خب وضعیت جامعه که همه رو درگیر کرده ولی بچه هم بالاخره باید باشه دیگه

من میخوام روز تخمک گذاریم نزدیکاش برم دکتر تا روز تخمک گذاری و بهم بگه شما چطور تعیین میکنین؟؟

باید بری سونو عزیزم. روز نهم دهم سیکلت برو سونو داخلی بگو برای بررسی فولیکول. اگه فولیکول غالب داشته باشی بهت میگه و سایزشم میگه. بعد از همون روز به بعد هر روز کیت تخمک گذاری استفاده کن. هر وقت هاله اش تقریبا رو به پررنگی رفت شروع کن. و تا یه هفته ده روز ادامه بده یه روز در میون رابطه

تقریبا دوساله اقدامم ازمایشا وعکس رنگی دادم نرمال بودن جز کلسترولم ک بالا بود و ویتامین د پایین  ...

آزمایش چی باید بنویسن که ویتامین ها مورد بررسی باشه