من اصلا با خوردنش مشکلی ندارم بخوره ولی کم اواخر هر شب میخورد میومد خونه مست داغون دیگه پدرم در ...
این خاک بر سر مست نمیشه ولی تصور کن صب پنج میره سر کار یازده میاد کل فشارای زندگی رو من تنهایی بچه بزرگ میکنم بعد آقا میاد میگه من خستم کارم فشارش زیاده میخورم بتونم کار کنم منم به همه گفتم دیگه تحمل این یکی رو ندارم تموم میکنم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
مبدونی یاد این مجردی افتادم که با پسر بودنت من بیام واست غذا بپزم😶🥺😁
چی؟. 😂
🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
الهی فدات شم چرا دلت نکشید بخوری از جون می افتی و اینکه داری انرژی مصرف میکنی باید انرژی داشته باشی ...
نمیدونم از زندگی بریدم میخوام انقد نخورم بمیرم😐
🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
اره والا😂 یاد پسرایی که از باشگاه میان و مجردن می افتم🤦🏻♀️🤣 واست غذا بپزم اقایی😂🤣
اوهوم من از ساعت 6 صبح رفتم باشگاه تا الان سرو کله زدم اینا میان همرو اشتباه میزنن و میگن جواب نمیگیریم... یه عده هم بعد یک هفته توقع دارن 20 کیلو کم بشن و هیکلشون بشه س. ک س ی🥱🤤🥺
بیا منو کم کن چطوره من ۸ یا ۱۰ کیلو میخوام لاغر شم چیکار کنم😂😅😪
بیا شخصی
درکت میکنم من بچه ندارم ولی کل روز تنهام بعد از کار با دوستاش میره بیرون شبا ۱۲ . ۱ میاد خونه چ ...
اره میفهمم چی میگی حالا تصور کن من با یه بچه که همیشه مریضه تنهام چقد فشار رومه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
چیو تموم کنی داری دیوونم میکنی بیا خصوصی حرف بزنیم چرا معمای میگی تو 🥺😑🌫😶
بیا