2777
2789
عنوان

بارداری

136 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها لکه بینی لانه گزینه چند روز طول می‌کشه نه روز بعد ازاقدام‌لکه بینی خفیف داشتم ساعت سه ظهر شب قطع شد دوباره امروز از ده صبح شروع شد ولی خیلی خفیف فقط رو دستمال معلومه بی بی هم منفی سیکلم ۲۸ روزه هست ۲۳آذر موعدمه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یک هفتس تاخیر دارم ولی بی بی چکام منفیع

خیلی بده الان من نمیدونم باردارم یا نه 

لکه بینی هم دارم نمیدونم استراحت کنم چیکار کنم دیگه هم ناامید شدم بعد دوتا سقط 

اگ لانه گزینیم باشه خیلی زود بی بی چک زدین پ مال من چیه دیونم کرده انقد ذهنمو درگیر کرده 

من بارداری قبلیم یک هفته قبل موعد هاله می انداخت البته بعد نیم ساعت همه گفتن معتبر نیست تو نی نی سایت ولی بارداربودم که سقط شد

لانه گزینیتون چطور بود ترشح مخاطی شفاف ک رگهای خونی داره لانه گزینیه؟

بله ممکنه من تو تاپیک خواندم در حد ی قطره بوده وتموم‌ شده برای همین شک دارم باردار باشم یا نه 

من بارداری قبلیم یک هفته قبل موعد هاله می انداخت البته بعد نیم ساعت همه گفتن معتبر نیست تو نی نی سای ...

عزیزم انشالله ک اینبار خیره

من چی بگم😐من تازه۴۰روزه سفط کردم و پریود نشدم😩

درد سینه کمر لگن 

انقدم حوسا مسخره اومده سراغم نصفه شب داشتم ضعف میکردم برا کره😐😐😐😐

منی ک کره نمیخورم اصلاااا😂😂😂😂😂

سقطه کلن از ادم بودن خارجم کرد

عزیزم انشالله ک اینبار خیره من چی بگم😐من تازه۴۰روزه سفط کردم و پریود نشدم😩 درد سینه کمر لگن  ...

من تا دوسقط داشتم آخری خارج رحمی بود ده روز بیمارستان داغون شدم 

خارج رحمی خیلی سخت میشه علت بابی کردین؟ من ۵هفته خودبخود افتادم خونریزی 

تو هفته۴ بودم درد شدید کتف و زیر قلبم گفتن بارداری خارج رحمی هست از دکتر پرسیدم گفت ۶ماه بعد اقدام کن وبغضی از دکترها هم گفتن نیاز ب عکس رنگی نیست 

تو هفته۴ بودم درد شدید کتف و زیر قلبم گفتن بارداری خارج رحمی هست از دکتر پرسیدم گفت ۶ماه بعد اقدام ک ...

خداروشکر
انشالله ک مثبته ولی خدایی نکردهنبود برو تحت نظر دکتر کلا باردارشو مثلا میگن سه قبلش فولیک اسید بخوری...
اینا رو تحت نظر باشی ریسکت میاد پایین 

[QUOTE=262883249]خداروشکر انشالله ک مثبته ولی خدایی نکردهنبود برو تحت نظر دکتر کلا باردارشو مثلا میگن سه قبلش فولیک ا ...[/QUOTاسید فولیک خوردم ویتامین و مکمل پودر اینو فولیک هم خوردم البته بارداری قبل کم کاری تیروئید داشتم نمی‌دونستم الان کنترل شده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز