از بابام😀وقتی شوهرمو شوهرخواهرم میومدن خونه اونا بابام اول یه نوشابه رو باز میکرد تا اون تموم نمیشد اونیکیو نمیتونستیم بازکنیم🤣
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
مادرم کلا خسیسه خیلی.یبار رفتیم بازار بستنی دلم خواست به زور راضی شد برام بگیره ولی تا وقتی که بستنی رو داشتم میخوردم اونم با گریه،همه ش فحشم میداد و نفرینم میکرد منم انگار جای بستنی زهر میخوردم🥺
سلام فکر نکنم خسیس ترازعموی من روکره زمین باشه همین چند وقت پیش اومد مارابه زور بردسرزمینش براش گوجه بچینیم برای کارخانه بفروشه تاکید میکنم به زور ازصبح تاساعت دو کارکردیم خواهر وزنداداشو هممون ۱۸ نفربودیم یه دوکیلو زردالو گندیده با۵تومان نون لواش برای نهار اورده بود هرده دقیقه انگار کوکش کرده بودن میگفت به شرافت علی ۳۰تومان پول زردالو دادم برادرم گفت عموکارگر روزی پونصد میگیره .عموم گفت خفه شو توخجالت نمیکشی من کارگر بیارم ناامید تر ازخودش فقط خودشه
سلام با افتخار کورد هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.