2821
2789
چند وقت استفاده میکردین؟من یکمی اوایل ازدواجم احساس سردرگمی میکردم.که رفتم پیش روانشناس گفت که برم ر ...

منم مشکل اعصاب داشتم دکتر نوشت ب مدت چند ماه میخوردم بعد دکتر برام جایگزین کرد یادم نمیاد اون اسمش چی بود چون قضیه ۶ سال پیشه بعد دیگ مشکلم حل شد اعصاب خوردی نداشتم رفتم پیش دکترم اونارم قط کرد 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
منم مشکل اعصاب داشتم دکتر نوشت ب مدت چند ماه میخوردم بعد دکتر برام جایگزین کرد یادم نمیاد اون اسمش چ ...

یادت میاد که رهاکین رو چطور قطع کرد؟کم کم قطع کرد یا یهویی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادت میاد که رهاکین رو چطور قطع کرد؟کم کم قطع کرد یا یهویی؟

کم کم عزیزم 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
قربونت . ببین من مشکل داشتم و مشکلم قابل حل بود پیش خانواده شوهرم زندگی میکردم و باعث شد مشکل اعصاب ...

مرسی عزیزم ممنونم ازت منم وقتی دکتر داروقطع کرد غلط کنم اگر برم سراغ دارو

وای یعنی سه ماه دیگه برم میخواد دوباره بگه هرشب نصف کن بخور یا یک شب درمیون بخور؟

برو پیشش خودش میگه چیکار کنی برا هرکسی فرق میکنه بستگی ب بدنت و مشکلت داره انشاءالله ک دیگ نیاز ب خوردن این داروها نداشته باشی . 

دکتر همون اولم ب من گفت تنها کسی ک میتونه کمک ما کنه اون خود ما هستیم 

برو پیشش خودش میگه چیکار کنی برا هرکسی فرق میکنه بستگی ب بدنت و مشکلت داره انشاءالله ک دیگ نیاز ب خو ...

بنده خدا هی به دکتر میگم که به من بگو چه قدر دیگه ازاین پروسه مونده من به شوهرم بگم.آخه شوهرم دیگه راضی نیست برم.یه کلمست اما بهم نمیگه

بنده خدا هی به دکتر میگم که به من بگو چه قدر دیگه ازاین پروسه مونده من به شوهرم بگم.آخه شوهرم دیگه ر ...

ببین استرس نداشته باش الکی فکرتو مشغول نکن بالاخره تموم میشه . معلومه الان خیلی برا این موضوع فکرتو درگیر کردی و استرسشو داری . اینجوری میخوایی ب خودت کمک کنی . صبر داشته باش 

بنده خدا هی به دکتر میگم که به من بگو چه قدر دیگه ازاین پروسه مونده من به شوهرم بگم.آخه شوهرم دیگه ر ...

اگرم میبینی دکترت خوب نیس برو پیش یه دکتر دیگ با اون مشورت کن

ببین استرس نداشته باش الکی فکرتو مشغول نکن بالاخره تموم میشه . معلومه الان خیلی برا این موضوع فکرتو ...

خودم که مشکلی ندارم اما همسرم اصرار به اقدام برای بارداری داره رهاکین هم خوردنش ضرره.ازطرفی همسرم تازه تازه وقتی دعوا میکنیم بهم میگه قرصاتو نخوردی با مسخرگی.این منو خیلی ناراحت میکنه واسه ایناست که دوست دارم که دیگه تموم بشه.

من میخوردم خیلی عوارض داشت قطعش کردم

چند وقت مصرف کردین؟منم بعد یکسال خوردن این داروها احساس میکنم دیگه جونی توتنم نمونده.خودتون قطع کردین یا از دکتر خواستین؟

دکتر وقتی از ام اس گذشت و فکرد من به خاطر اعصابم اینجوریم واسم رهاکین داد من انقد حالم بد بود که وقتی فهمیدم این دارو دقیقا مال چیه میخواستم برم دکتره رو پاره کنم حتی یه دونه هم نخوردم ازش حتی درشم باز نکردم

من بدون داروهای اعصاب خوب شدم...کاش به جای دادن داروهایی که قطع کردنشون خیلی سخته بهمون یاد میدادن چطور میشه بدون این داروها خوب شد...

من جوری نبودم ک به این دارو نیاز داشته باشم فقط یکم خسته بودم این خستگی روحم و میگرن شدید و سبک زندگی نامناسبم با هم باعث شده بود اون دکتر اینارو بده

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

دکتر وقتی از ام اس گذشت و فکرد من به خاطر اعصابم اینجوریم واسم رهاکین داد من انقد حالم بد بود که وقت ...

دقیقا.من خودم به مرور با همسرم خوب شدم عاشقش شدم اما این دکتر گیر داده که نه فقط بااین خوب شدی.اصلا کاری ندارم که چطور حالم خوب شد.اما اگر کمی به قول شما حرف امیدوارکننده بزنن به آدم بدون دارو یا با دارو کمتر حال آدم خوب میشه.من اصلا افسردگی نداشتم برداشته بود برام دارو ضدافسردگی نوشته بود

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز