2821
2789

من دکتر قطع کرد برام

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید با اجازه و تجویز پزشک قطع بشه

نه خودم نمیخوام قطع کنم دکتر یکساله برای وسواس فکری برام تجویز کرده هربار میپرسم از دکتر که حداقل بگو ببینم چند وقت دیگه باقی مونده یا چطور قراره قطع بشه.نمیگه بهم

دخترمن میخوره.‌‌گف فعلا باید بخوره..نگف کی قطعش کن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من دکتر قطع کرد برام

چند وقت استفاده میکردین؟من یکمی اوایل ازدواجم احساس سردرگمی میکردم.که رفتم پیش روانشناس گفت که برم روان‌پزشک اما یه روانشناس دیگه بعدا بهم گفت اصلا احتیتجی نبودی بری وقرص بخوری.الان یکساله که قرص میخورم وفقط همین رهاکین مونده البته انقدر میترسم که سرخود قطع نکنم اما تو گوگل دیدم که قطعش خطرناکه انقدر میترسم که اگر دکتر هم بگه نمیدونم چکار کنم شما چطور قطع کرد دکتر برات گفت دیگه نخور یهویی؟

ی مدت نخور ببین بازم وسواس فکری میاد سراغت یا نه

حالم خیلییییی بهتره ازخیلی وقته.دیگه عاشق شوهرمم هستم با مصرف رهاکین هم نمیشه باردار شد.شوهرمم میگه به دکتر بگو بسته دیگه 

من دکتر قطع کرد برام

دیروز دکتر بودم گفت که همه چی خوبه همه داروها رو هم قطع کرده وفقط رهاکین مونده توتصوراتم میگفتم این آخرین جلسست.گفت سه ماه دیگه بیا.خودم که قصد قطع کردنشو ندارم.میخوام ببینم مثلا دکتر یهو میگه دیگه کلا قرص رو نخور ونیا.یا میخواد بگه چندروز یه بار بنداز وبازهم چند ماه دیگه بیا.ثطع دکتر شما چطور بودش؟پیشاپیش ممنونم از جوابت

باز مشکلمون شبیه به همه.شما چند وقت دارو خوردی؟وبعد قطع دارو حالت کاملا خوب بود؟

یک ماه خوردم و قطع کردم 

سرکتاب هم گرفتم طلسم داشتم اونم باطلش کردن 

ازشوهرم متنفر بودم و میترسیدم بیجاره شوهرم مثل گل نیمونه همش بهش ک داشتم من بعد سقط اینطوری شدم

یک ماه خوردم و قطع کردم  سرکتاب هم گرفتم طلسم داشتم اونم باطلش کردن  ازشوهرم متنفر بودم ...

برای منم اون دکتر روانشناس گفت وگرنه نمی‌رفتم.یه روانشناس دیگه گفت اصلااحتیاجی نبود 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز