دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ... فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه خودم نمیخوام قطع کنم دکتر یکساله برای وسواس فکری برام تجویز کرده هربار میپرسم از دکتر که حداقل بگو ببینم چند وقت دیگه باقی مونده یا چطور قراره قطع بشه.نمیگه بهم
دخترمن میخوره.گف فعلا باید بخوره..نگف کی قطعش کن
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
چند وقت استفاده میکردین؟من یکمی اوایل ازدواجم احساس سردرگمی میکردم.که رفتم پیش روانشناس گفت که برم روانپزشک اما یه روانشناس دیگه بعدا بهم گفت اصلا احتیتجی نبودی بری وقرص بخوری.الان یکساله که قرص میخورم وفقط همین رهاکین مونده البته انقدر میترسم که سرخود قطع نکنم اما تو گوگل دیدم که قطعش خطرناکه انقدر میترسم که اگر دکتر هم بگه نمیدونم چکار کنم شما چطور قطع کرد دکتر برات گفت دیگه نخور یهویی؟
دیروز دکتر بودم گفت که همه چی خوبه همه داروها رو هم قطع کرده وفقط رهاکین مونده توتصوراتم میگفتم این آخرین جلسست.گفت سه ماه دیگه بیا.خودم که قصد قطع کردنشو ندارم.میخوام ببینم مثلا دکتر یهو میگه دیگه کلا قرص رو نخور ونیا.یا میخواد بگه چندروز یه بار بنداز وبازهم چند ماه دیگه بیا.ثطع دکتر شما چطور بودش؟پیشاپیش ممنونم از جوابت