2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی بخیه هم خورده  بود که تا خوب شه که فهمبد حامله شده

ای بابا عزیزم 🤒چقدر سخت برای من که بخیه نخورد یعنی از هرچی بیمارستانو زایشگاهه فراری شدم . ایشالله هم خودشون سلامت باشن هم بچه نازشون. 

اخه دکتر من گفت بیشتر از سه و نیمو طبیعی زایمان نمیکنیم این دکترش چحوری گفته طبیعی خوبه😳😳😳

چطوری؟ خواهر شوهر من بچه شو ۴ونیم ، ۵ کیلو بود و قد بچه خیلی بلند بود، طبیعی زایید

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
چطوری؟ خواهر شوهر من بچه شو ۴ونیم ، ۵ کیلو بود و قد بچه خیلی بلند بود، طبیعی زایید

نمیدونم دکتر من گفت بیشتر از ۳ونیم کیلو رو نمیشه طبیعی زایمان کرد منظور استانداردش ۳ونیمه بیشتر اینم میشه ولی خوده طرف پاره میشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ببخشید چطور حامله شد، به بچه مگه شیر نمیداد؟

منم شنیدم زنایی که بعد بارداری به بچهشون شیر میدن ، تا زمانی که شیر میدن  دیگه باردار نمیشن مگه اینکه دیگه شیر ندن(موقع شیر دادن یه هورمونی ترشح میشه که از حاملگی جلوگیری میکنه)

نمیدونم دکتر من گفت بیشتر از ۳ونیم کیلو رو نمیشه طبیعی زایمان کرد منظور استانداردش ۳ونیمه بیشتر اینم ...

والا نمیدونم بعضیا چطور قوی ان ، تازه خواهر شوهر من نزدیک ۵ کیلو رو که زاییو قد بچه شم اندازه کم کم یه بچه ۵،۶ ماهه بیشتر بود و میگفت اصلا درد نداشتم و خیلیم خوب بودم و تازه شنیدم موقع زایمان با خنده اومده به شوهرش گفته هه هه داره بچه به دنیا میاد بریم دکتر ، اونم چی با موتور رفته🤕

والا نمیدونم بعضیا چطور قوی ان ، تازه خواهر شوهر من نزدیک ۵ کیلو رو که زاییو قد بچه شم اندازه کم کم ...

افرین واقعا شاید سرویکسش نرمه راحت درمیاد 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

عزیزم هیچ چیز مثل رابطه اونم بدون جلوگیری نمیتونه دهانه رحم رو نرم و آماده زایمان کنه 

منم تا ۴۰ هفته همینطور بدون هیچ علامتی بودم آخر با چند بار رابطه دردم  شروع شد و بچم ۳۷۰۰ طبیعی زایمان کردم 

آمپول فشار القای درد هست و چون طبیعی نیست ممکنه فشار زیادتر از حد توان  به مادر بیاره

انشاالله که براش خیر پیش بیاد

ببخشید چطور حامله شد، به بچه مگه شیر نمیداد؟ منم شنیدم زنایی که بعد بارداری به بچهشون شیر میدن ، تا ...

چرا هموون شیر میداده 

تقریبا چهل روز و خورده از زایمانش با خیالت راحت نزدیکی کرده و بعد چند هفته متوجه شده که بارداره دوباره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم هیچ چیز مثل رابطه اونم بدون جلوگیری نمیتونه دهانه رحم رو نرم و آماده زایمان کنه  منم تا ...

اره زایمان قبلیشم با نزدیکی دردش گرفت و کیسه آبش ی دفعه تووو هفته چهل پاره میشه

الانم بهش میگم داشته باش چ عیبی داره میگه خیلی تحمل نزدیکی براش سخته   راست میگه خودش ریز جثه اس  و عوضش پدرم خیلی هیکلیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم ببخشید امروز تاپیکاتونو دیدم واقعا برام جالبه خیلی با زن باباتون مهربونید.

بازم ایشون موقت هستن یا عقد دایم؟

بازم با مادرتون تو یک خونه هستن؟

بچشون پسر شد؟

مامانتون تونسته کنار بیاد؟

خیلییییییییییی معذرت میخوام ولی واااااااااااااااااقعا ذهنم درگیر شده ببخشید کنجکاوی میکنم.

موفق باشید.